ogretmenanne2024 QR8 merhaba bizde kullanıyoruz pavlik bandaj sizin bebeğiniz düzeldi mi degerlerimiz hemen hemen aynı
QR8 ogretmenanne2024 Merhaba öncelikle geçmiş olsun benim kızım 4.5 aylıkken abdüksiyon cihazı kullanmaya başladık ayakkabılı ortası demir bi cihaz 11.5 aylık olana kadar günde 23 saat kullandık 11.5 aydan -13 aylık olana kadar da sadece geceleri kullandık. En son iyi durumda ama yürüyüşünü de görmem lazım dedi kızım 5 gün sonra 14 aylık henüz bağımsız yürümüyor yürümeye başladığında bir daha kontrole gideceğiz.
ogretmenanne2024 QR8 değerleriniz aslında çok düşük değilmiş neden bu kadar uzun sürdü acaba . Kusura bakmayın çok soru sordum ama 🫶
QR8 ogretmenanne2024 estağfurullah sorabilirsiniz Bizim değerler düşük değildi ama doktorun dediğine göre yuvalar yukarda kalıyodu ve çekirdek yapı oluşmamıştı ilk 3 ayda hızlı bir ilerleme olmadı sonraki süreç güzel gitti
Sezinnur fizikcianne kızıma 3 aylıkken pavlik bandaj takıldı 3 ayda düzeldi 6aylikken çıktı. Şuan 5 yaşında. Hiç bir sorunu yok çok sukur. Çok şanslısınız teşhis olduğu için bir çok bebeğin fark edilmeyip büyüyünce sorun yaşayabiliyor bu bebeklerden biride benim. Keşke benimde fark edilseydi de defalarca kez ameliyat olmak zorunda kalmasaydim.
ogretmenanne2024 Sezinnur değerleriniz kaçtı acaba benim bebeğime de bir hafta oldu takilali üç buçuk aylık su an
Sezinnur ogretmenanne2024 üzerinden çok zaman geçtiği için tam hatirlayamiyorum fakat 57-58 civarı olabilir
ogretmenanne2024 QR8 çok teşekkür ederim son olarak tek bir doktorda mi takip edildiniz yoksa redbir amaçli başka doktora da gösterdiniz mi. Birde bandajin altından birşey giydirdinizmi külotlu çorap tarzı 🫶
QR8 ogretmenanne2024 ek doktor görüşü aldık ama onlar çok aklımıza yatmadı daha 5-6 aylıkken bu değerlerde ameliyat önermişlerdi en son takipli olduğumuz doktora gittik o ameliyat gibi bir şey 18.aya kadar söz konusu olamaz dediği için ve alanında iyi biri olduğunu bildiğimiz için onunla devam ettik bu arada biz hiç bandaj kullanmadık başka bir cihaz kullandık
ogretmenanne2024 Sezinnur teşekkürler bizimkide 58 inşallah en kısa zamanda düzelir çok zor dönemden geçiyoruz
Sezinnur ogretmenanne2024 düzelir Allah’ın izniyle pavlik bandaj en kolay ve en konforlu yöntem içiniz rahat olsun. Buyuyunce hatırlamayacak😊 oyuzden sizde psikolojinizi bozmayın lutfen
arasbek Merhaba 3 aylığız sağ Alfa 59 sol 57 çıktı bandaj taktık bugün 3 ay takılacak bir ay sonra kontrol dediler acaba bi ay sonra değerler düzelince çıkartılıyor mu bilginiz var mı sizde nasıl oldu