fatmaclk629_ unalll hiç korkmayın sizi en iyi ben anlarım bizde 2 ay kullandık açılarımız sağ 62 sol 51 di çok şükür şuna oturmuş yerine ama doktorumuz 1 ay daha takılı kalsın dedi şuna kızım 7 aylık
QR8 fatmaclk629_ merhaba düzelmiş halinin röntgen görüntüsü var mı çok merak ediyorum normal hali nasıl olmalı intten çok bir şey bulamadım yada bu postta düzelmiş halinin röntgen görüntüsünü atabilecek olan var mı
ayseetuncc QR8 ![https://img.imgyukle.com/2024/04/19/yba3IR.jpeg] resim gözüküyor mu tam bilmiyorum da yüklemeyi bu kızım bir hafta önceki röntgeni doktorumuz gayet güzel çekirdekleri gelişmiş düzelmiş dedi bakın isterseniz
unalll ecemakcam evet battaniyeyi rulo yaptım Ayaklar havada kalmasın diye Uyanıkken de ana kucağına koyuyorum
Gamze11 unalll ay lütfen üzülmeyin sıkmayın canınızı ben yaşadım bebeğimde ve süreç bitti çok şükür normale döndü şimdi durdurana aşk olsun. Hiç can sıkacak bir durum değil bebeğiniz küçükken tedavisini olsun ki büyüyünce sıkıntı yaşamayın
unalll Gamze11 çok teşekkğr ederm canım Size de me güzel geçmiö olsun geçmiş bitmiş Umarım bende buraya bandajı attık diye yazabilirim
Gamze11 unalll kesinlikle yazacaksınız ve güzel bebişinizin yaramazlığını nasıl geçti de bu günlere geldik diye izleyeceksiniz. O hareketsiz hallerinin acısını fena çıkaracak 😇