Guel_ Diloscuk ben acil sezeryan oldum valla hic begenmiyorum sezeryan izini kirmizi bir cizgi ama öyle kil gibi ince de degil 🙄
Diloscuk Bende de su an kirmizi sekilde. Ama kıl gibi degil biraz daha kalin. Gecer MI Boyle MI kalir derinin rengine yaklasir MI merak ediyorum
Karam Diloscuk ilk oglumla minigimin arasi 6 yas hic iz kalmamisti simdi 1 sene oldu dogum yapali izi varda zamanla gecer
LINDAMAY Diloscuk daha 1 ay olmuş bu ne acele 😊 derin dikişlerin toparlanması 6 ay, seneye de hiç ameliyat olmamışsın gibi ten renginden 1-2 ton daha açık belli belirsiz bir iz kalır
Kuzey-41 Diloscuk bende 27 gün önce sezeryan doğum yaptım dikiş izim ince bazı yerlerinde kabuk var benm derdim dikişim degilde üstünde et toplandı nie anlamadim insallah hep öle kalmaz
Betul34 Kuzey-41 benim 1 sene olacak doğum yapalı dediğiniz gibi et kabardı böyle değişik bişey oldu hala da geçmedi öyle kalacak sanırım
Minnakoglum Portakal Benim de kabarık kırmızı keloid o canım. Herhangi bir ameliyat izini de başka bir yerimizde da olsa yine aynı olacak
tugceo92 Diloscuk genel anestezi ile olmuştum 1 yıl olcak 11 gun sonra. Neredeyse hic kalmadı. Estetik dikisti benimde
kbrgmss Acınız ne kadar zamanda gectı acaba ? Bır hafta oldu sezeryanla dogum yapalı cok ağrım sızım var.
Diloscuk kbrgmss malesef Bir haftaya gecmiyor. 15 gűne azaliyor sonra sizlama sekline donusuyor su anbir ay oldu tamamen gecti
Betul34 Minnakoglum Bi rahatsızlık gibi bişey mi ne ameliyatı olursa olsun öyle kırmızı kabarık mı olacak geçmicek mi ben hala Bi umut 😊😊
Mervemim Diloscuk 5 ay oldu o kırmızılık gecti tenimle aynı renk ince bi çizgi estetik dikiş ama o kadarda belli olcak tabi :/ zaten iç çamasırının altında kalıyor bikini bike giysen belli değil çokta sorun değil 😊