Ali_atlasinannesi Kızlar ilk defa gördüm bebeğim de bugün bezini değiştirdiğimde kakası yeşil renkliydi normal mi sizce ya da neden böyle olur kafama takıldı 😔 bebeğim 3 aylık sadece anne sütü alıyor mama kullanmıyorum
yanaklibebek Ali_atlasinannesi bir alerji olabilir, yüzünde sivilce gibi şeyler var mı Ya da kulak yanlarında kabuk
ozipek Ali_atlasinannesi avokado yediğim zaman ilk kez görmüştüm ben de yediklerimize göre değişiyormuş, ama sonra bebeğimin alerjik olduğunu öğrendim ara sıra yeşilimsi yapıyor ama genelde kavuniçi rengi
duygulu3406 Ali_atlasinannesi benim oğlum da 2 aylık , 20 gün önce falan yeşildi. Hatta doktora da götürdüm bişey çıkmadı. Kendi kendine düzeldi. Kan yoksa , alerji yook diye biliyorum.
Ali_atlasinannesi yanaklibebek akşam sivilce izi gibi bir tane vardı sabah yakın geçer gibi oldu çok fazla belli değil
kahvelisianne Ali_atlasinannesi tek başına sadece yeşil kaka alerji olarak nitelendirilemez kaka da kan olunca bile direk alerji düşünmeyip makat çatlağı vs baktıkları için smdi hemen korkmayın İhtimaller yüksek anne sütü alıyorsa on sütü çok almış olabilir bahirdaklar da sindiremediği için yeşil çıkabilir Üşütmüş olabilir Alerji belirtileri ise Geçmeyen mukuslu kaka Gürültülü kaka Kakada kan Devamlı ağlama krizleri Yüzde kulaklarda egzama döküntü şeklinde Bunlard varsa bakıyorlar ama tek bir belirti alerji olduğunu göstermez Sağlıkla büyütün
The_paues yanaklibebek maşallah subhanallah tez zamanda geçer inşallah.benim oğlumunda yüzünde bişeyler çıkıyor da doktor demir kaşık verme bi de öpmekten de olur dedi.ama acaba alerji mi diye de düşündürüyor
boralii Ali_atlasinannesi Kulakları ağrıyınca ve üşütünce kakası yeşil oluyor diye biliyorum. Doktorunuz bir sorun görmediyse evham yapıp kendinizi üzmeyin.
yanaklibebek The_paues ben hiç kaşık vermedim ve baya bir süre yüzünden öpmedim Bu yüzden bu ihtimal bende yok Ama sende varsa olabilir
boralii The_paues Kullandığınız şampuan da belki etkili olmuştur. Yeğeniminde yüzü gözü hep çapak sivilce doluydu şampuanını değiştirmişti doktor aynı şey midir bilmiyorum tabii
The_paues yanaklibebek yüzünden öpüyorlar ya öpmeyin de diyemiyorum.sabahları olmuyor akşama doğru artıyor mesela
yanaklibebek The_paues ben çat diye söylüyorum milletin keyfine ben çocuğu yoğun bakımda yaptıramam🙊 Bende de alerji akşam başlardı 🙈
Cennetagaci Ali_atlasinannesi emzirdiğiniz için ön sütü fazla alınca da yeşil olur tek başına alerji belirtisi değildir endişe etmeyin. Tek göğüsü daha uzun emzirin ön sütü fazla içince olur. Başka belirtileri varsa alerjidir veya sizin yediğiniz bir şey de değiştirir panik yapmayın lütfen. Yüzünde kızarıklık sivilcelenme varsa mukuslu kaka kanlı kaka gürültülü kaka eşlik ediyosa ciddi huzursuzluk gaz problemi varsa alerjidir tek başına değildir. Benim kızımda da bir kaç defa oldu içiniz ferah olsun devam ederse mutlaka doktora gösterin