Minigimdoruk kusura bakmayın çok geç girdim uygulamaya. Biz sünneti yaptırdık hastaneden asla memnun kalmadım koyun kırpar gibi bebekleri sünnetten getirip bırakıp bırakıp gittiler çok yoğunluk olmamasına rağmen bence yoğundu. Doktorun yüzünü görmedik zaten ameliyat günü. Sünnetini güzel yapmış ama sargısının bir tarafını uzun bağlamışlar biz de bilmiyorduk tabi tecrübe olmayınca. Uzun kalan taraf pipinin üstüne gelmiş ve yapışmıştı. Sargısı kendi kendine çıkar işedikçe dediler çıkmazsa zeytinyağı veya kantaron yağı ile siz yavaş yavaş çıkarın dediler. Tabi ki düşmedi biz zeytinyağı damlattikca bebegim panik oldu. Çıkacak gibi değildi götürdük özel hastanede acilde çocuğu mahvettiler çıkarana kadar inanılmaz ağladı. Gerçekten doğduğundan beri böyle ağlamamıştı. Sunnet için de ağlamadı eve geldik oyun oynadı sadece işediginde mızmız oluyordu o kadar. O sargı bebeğimi mahvetti sonra her alt almamıza ağladı izin vermedi. Bu tamamen bizim yaşadığımız bir talihsizlik eğer düzgün sargı olsaydı mükemmel bir süreç olurdu. Doktordan memnunuz ama hastane baya kötü. Ordan enfeksiyon kaptık önce oğlum sonra ben ve eşim çok hasta olduk ben iki haftadır yatalak haldeyim bugün de bronşit olduğumu öğrendim. Anlayacağınız hastane de önemliymiş hijyen ve ilgiye de çok ihtiyacımız var. Biraz uzun oldu ama ben tamamen bilmeyenler için de yazmak istedim