moonrisekingdom VahsiKelebek_ gerçekten mi🥹 eşim diyor ki mümkün değil, çıldırtıyor beni bir daha doktora gidişimizde anlattıracağım doktora sorup ama inat etti sizin yorumunuzu göstereyim. Allah bağışlasın bu arada😊
VahsiKelebek_ moonrisekingdom teşekkür ederim ♥️ kesinlikle ekstra korunma yöntemleri gerekli ben de bunu öğrenmiş oldum. Ben de sizin gibi ilaç kullanmak istemiyorum Bu iğneyi iyice araştırıp onu yapmayı düşünüyorum
moonrisekingdom Mehmet_A o da kesin çözüm değilmiş sanırım değil mi? Bir de acır diye korkuyorum. Spiral ile hamile kalıp bebeği riske atarak çıkarttıran olmuştu😱
Mehmet_A moonrisekingdom hiç biri tam kesin koruma yapmaz dedi doktorum bende spirali tercih ettim sadece ilk gün ağrım oldu o kadar
moonrisekingdom PamukPrensesannesii onları da tam bilmiyorum kadın doğum doktoruma gidince soracağım ne zaman gidersem artık🤷🏻♀️ iğne ne oluyor acaba
moonrisekingdom Ceycey001 vardır bunda da bir hayır ama yok ben bu bebişe bile daha alışamadım çok zorlanıyorum bir tane daha olursa kafayı yerim heralde😊 dediğin gibi bir an önce çözüm bulmak gerek canım, sen de mi bu yöntemle korunuyodun
Cicektebenimcicekligunlerde moonrisekingdom o zaman tek yöntem var prezervatif bunu da eşiniz kullanmiyorsa mecbur vücudunuza birşey kullanacaksınız kesin bebek istemiyorsaniz GERİ ÇEKİLME KORUNMA YÖNTEMİ DEĞİLDİR 😇🌸
moonrisekingdom QueenMom__ ben de şu an tam olarak o moddayım bugün hamile olma ihtimalim olunca şansa bırakmamak gerektiğini hatırladım😊
zdda VahsiKelebek_ bende bu şekilde hamile kaldım bebeğim şuan 20 günlük üstelik 6 senedir başımıza asla böyle bisey gelmemisti😁
Perapoyraz moonrisekingdom bizde sizin gibi 5 yıl o şekilde korunduk ve istediğimiz anda oldu şimdi tekrar geri çekilmeyle korunuyoruz bende bi korkmuyorum değil ama benim eşim de sizinki gibi kesin gözüyle bakıyor inşallah pişman olmayız 😅
VahsiKelebek_ Pamukbaby içeceğimiz ilaçlar da hormon bozukluğu yapıyor ne yapacağımı şaşırdım gerçekten nasıl korunacağız 😂 spiral kalıyor geriye de o da regl süresini falan uzatıyor
Yarim_Kilo_Kiyma moonrisekingdom Yıl olmuş 2023 ama nedense hala geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığı anlamayan insanlar var, yazık…
muhammedinannesise Yarim_Kilo_Kiyma aşkm 2024 ama neden olmasın kendini tutan Bi erkek oldu mu 3 yıldır öyleyz evet değil zevk suyu akması Bike eyvah ama nedense tutmuyor annemde öyle korundu hep istediği zaman korunmayı bırakmış benle ablam arasında misal 9 yıl var ve isteyerek.olmuşum abimle ablamın arasında 5 yıl var. 😀
KaynanaYiyen moonrisekingdom eşime anlatıyorum da mümkün değil diyor Eşine söyle benim çok bilmiş ablam hamile kaldı geri çekilme ile, hem de İKİZE……..
Aptalllarsizi moonrisekingdom 2 kez geri çekilmeyle hamile kaldım 😂eltim eşine çok güvenirdi sonuç 3 cü doğurdu bak güvenme dedim ama yok ben eşime güveniyorum dedi 😂sana da aynısını söylüyorum sakın güvenmeeee
Gktrk-Gmzbrs17 moonrisekingdom arkadaşım ben 6 aylıkken bebeğim varken hamile kaldım şuan 15 haftalık .. gericekilme ilk doğumdan sonra riskli bir korunma yöntemi yani bak oldu :) bizde eşimle testi pozitif görünce birbirimize baktık bu nasıl olur die
Maka_Paka moonrisekingdom Bizde iki yıl sadece geri çekilme. Ama ilk bebegimiz olacağı için olursa olur dedik ama olmadı 😂 Biz istediğimiz zaman oldu. Ama işimi asla şansa birakmam