Kalbim_21 Kızlar kızım iki gündür uyumak durmak bilmiyor ya yemin ederim o ağlıyor ben ağlıyorum olmuyor iki gündür uykusuz aç geziyorum evde valla gazı yok karnı tok altı temiz ama hep ağlıyor ne yapacam ben🥺
gizemm01 Kalbim_21 Tek bakmak ne zormuş eşim gitti tek kaldım bu gece resmen uyumadı kızım. Allah yardımcınız olsun bende 13 gün tekim ne yapacağım bilmiyorum göreve gitti eşim
iremceylin Kalbim_21 genellikle kolik bebekler bu tarz davranış gösteriyor sürekli ağlıyorlar benim kızım da böyleydi cok fazla gaz çıkarmasına ragmen hala gazı oluyordu doktora başvurdum kullandığım mama markasinj değiştirdi. Yeni mamaya gectigimizden beri cok şükür gündüzleri bile uyuyor :)
nurouz Kalbim_21 çok iyi anlıyorum tek olup her zorlukta nefes alacak bir alan olmaması rabbim kolaylaştırsin size de gaz masajları deneyin biraz ne kadar yapslarda olabiliyor olmadı bir doktora goturursunuz
NoyanAta_ Kalbim_21 bende aynı durumdayım.. keşke bir destek olsa.. eşimin iş çıkış saatini dört gözle bekliyorum anca o zaman nefes alıyorum 😔
nurouz gizemm01 doğduğundan beri böyleyiz malesef uykuya da dalamiyoruz saatlerimizi alıyor göğüs ucu yaraları da olunca emzirmek pek keyifli gelmiyor bana büyük bir zorluk ağlama krizleri ile sakinlesip tekrar vermeye çalışıyorum ama hiç bir şekilde kabul etmiyor
gizemm01 nurouz Allah yardımcınız olsun. Btnde gece kızım uyumayınca biraz kızdım gibi ona kızım uyu artık yeter dedim öyle vicdanım sızlıyor ki
nurouz Kalbim_21 zor Rabbim kolaylaştırsın bizlere diyorum inşallah çok huzurlu sakin bebekler olurlar❤️
Kalbim_21 gizemm01 Amin Allah yardımcımız olsun inşallah benimde ondan saat üçe kadar çalışıyor tek başıma bakıyorum