Kalbim_21 ozlemozkan Cin deme kız günah ☺️ benimde bı kaç gün öyle oldu ağlasada beşikte saladım beyaz gürültü açtım TLF dan öyle böyle yatıyor du emzik ağzına ver susar
efeumay Kalbim_21 olmaz inşallah pazartesi gideceksin nasılsa az kaldı içini ferah tut strese girme aman
efeumay Kalbim_21 ay teyzesi emzik sorunumuz vardı ya bizim yeni emzik aldım ben bu fındığa sen kalk onu da beğenme şans eseri eski emziğini tut tamam sürekli ağzında değil ama en azından uykuya dalışta kullanıyor bez değişirken çok rahatladım ya 🥰☺️
Deletedmom_119 ozlemozkan birebir aynı şeyleri yaşıyoruz halada uyumadı kafayı yemek üzereyim bi çözüm buldunuz mu ?
emineyigitt Deletedmom_119 ne zaman düzelecek bu bebişler acaba şuan çaresizce burada belki bir çözüm görürüm ümidiyle geziniyorum bende
efeumay emineyigitt belki bu 5.hafta atmaktır iki güne geçer bizimde aynı birden huy değişti ama bu kadar yoğun değil
emineyigitt efeumay bugün tam 30 günlük olduk inşallah geçicidir yoksa böyle hem bebek hem biz perişan olduk dünden beri düzgün uyku uyumuyor
sencokbiliyon emineyigitt benim de 3 te uyandı. Şimdi koydum beşiğine. Mutfağa geçtim bi nefes alayım diye. Psikolojim kaldırmıyor
iremceylin Kalbim_21 Kalbim_21 Kalbim_21 Benim kızım da 1 ay 25 günlük malesef kolik bir bebek. Gaz çıkardığı halde sancıları oluyor. Uykusunu tam almadan uyanıyor ve huysuzlanıyor malesef.
Kalbim_21 iremceylin Ayy bu bebekler niye öyle yaa bı doğru düzgün günümüz olmadı gitti bazen sakın oluyor ona bile çok seviniyorum bugün kızım akıllı sakın diyorum