Kalbim_21 sencokbiliyon Slm cnm hoşgeldin AA çekmedinmi benim kızım hiç durmadı ama zorda olsa iki üç tane çektik
sencokbiliyon Kalbim_21 bugün o kadar gazlı ve huzursuzdu ki güzel giyindirmeye fırsat bulamadım 🥺 bi banyoydu bi zeytinyağlı masajlardı derken gün bitti zaten. Ben de bittim. Ama bebişimin gözleri hala fal taşı gibi
cerenelif2024 Kalbim_21 hoşbuldumm İlk evet çok şükür🫶🏻 Elif prensesimin ismi. Sizinde hayırlı uğurlu olsun bebişiniz🙏🏻
Kalbim_21 sencokbiliyon ☺️☺️ Gücümüzü bitiriyorlar ama onlar çap canlı kalıyorlar el kadar boylarıyla
Kalbim_21 cerenelif2024 Geceleri uykusuzluk dışında zorlandığım bişey yok bide gazı çok oluyor kimyon içiyorum damla kullanıyorum öyle hafifliyor
turuncuk Ecemnurmom olsun kendini kötü hissetme en azından denedin mama vermekte kötü bir şey değil sonuçta
rana0234 Kalbim_21 kimyon toz mu tane mi olacak?Bir de günde kaç kere içmek lazım.Geceleri bebeğim çıldırıyor gazdan
oznur23 Kalbim_21 sizin de akşam aaatlerinde mi başlıyor, birkaç saat ağlıyor bizimki akşam saatlerinde
VahsiKelebek_ oznur23 benimki de akşam saatlerinde başlıyor birde sabah on dan öğleden sonra ya kadar. Sonra iki üç saat uyuyor ben de artık onunla uyuyorum yorgunluktan sonra tekrar akşam saatlerinde başlıyor