Kalbim_21 Kızlar komşularım bebek görmeye gelecekler cayın yanında yapacagım pratik güzel şeyler lfarklı kek tarifi falan sizce ne yapayım hep beni çağırıyorlar bende ayıp olmasın diye bişeyler yapmak istiyorum sizce ne yapayım
metembat Kalbim_21 Elmalı kurabiye ,patates salatası, kek, poğaça,börek, kısır gibi çocukla zor olmayacak şeyler diye düşünüyorum 😊
efeumay Kalbim_21 kuzum bi tarif var hem pratik hem şık gözüküyor yuvarlak yulaflı bisküviyi 3 kat olacak şekilde kremşantili ve damla çikolatalı bi iç hazırlayıp önce bisküvileri süt ile hafif ıslatıp süte batırıp çıkarman bile yeterli sonra arasına koyuyorsun en üstüne çikolata sosu kenarlarını Hindistan cevizi kaplıyorsun çok güzel pratik özenmiş gibi duruyor
metembat sencokbiliyon Bende ilk cocugumda sizin yaptığınız gibi 40 ihlas ve 1 yasin okuyup çocuğumu öyle yıkamıştim 😊 Ama baktım ki herkes farklı farklı şeyler yapıyor bu sorayım dedim😁
metembat Senizinc Benim oğlum doğduğundan beri her bezi kapalı doktora sordum normal birsey zamanla azalır dedi anne sütü alan bebeklerde normal demişti doktor. Ben alirken bezini açık şekilde bir daha yapıyor hatta 🙈
Senizinc metembat benmde aynı ama cok cıvık su gibi bu arada yeşil oldu sarı normalde yeşil olunca korktum
efeumay Deletedmom_119 çişli bez sayısı günde beş olmalı dedi bizim doktorumuz kaka konusunda da zaten sıvı besin alıyor anne sütü alan bebeğin bir haftaya kadar kaka yapmaması bile normalmiş hatta kızmıştı doktorumuz çocuk sıvı besin alıyor katıyı fazla beklemeyin diye 🤭
Deletedmom_119 efeumay ya öyle mi teşekkür ederim evet benimki bazen minik damla şeklinde yapıyor sadece
Kalbim_21 efeumay İnşallah cnm pazartesi 11 30 randevu aldık çocuk doktoruna inşallah bı sorunu yoktur bugün kızım sol bacagında poposununun yanında morluk gördüm neyde oldu acaba düşmedi bı yerede carpmadım nasıl öyle oldu anlmış değilm
gizemm01 sencokbiliyon benim kız 1 saat emiyor bazen daha fazla:) böyle de bazen imdat diye bağırasım geliyor
sencokbiliyon gizemm01 ayyy o da çekilmez bacım 😂 ben 2 dakika emzirip susup oturayım iyisi mi 1 saat ne 😂
gizemm01 sencokbiliyon bazen bir saatten daha fazla emiyor memede uyuyor meme dışında hiç uyumamıştı ama dün gece eşim el attı konuya. Kucağında uyuklayınca yatağına bıraktı kızımızı mırıldanmaya başladı tabi gözü yArı açık falan ben hemen gidip alırdım normalde eşim alma sakın dedi . 2-3 dk mırıldandı uyudu sonra kendisi.
efeumay Kalbim_21 yoktur inşallah ya zaten çıkık olsa bez değişirken tık diye ses geliyormuş bebişten ama morarma neden olur bilemedim