metembat Yagmuryigit olabilir bütün ihtimalleri düşünerek hareket ediyorum aslında çok emdikten sonra aşırı kusuyor bende artık az ama sık emzirmeye çalışıyorum
Kalbim_21 Kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız pazar günü kırkımız çıkıyor ben daha hiç hasateneye gitmedim kendim için siz kendiniz için gitinizmi
sencokbiliyon Kalbim_21 ben sezeryan ile doğum yaptım. Ameliyattan sonra 10. Günde kontrole gittim bir daha da gitmedim hiç. Normal doğumdan sonra çağırmıyorlar sanırım genelde
efeumay Kalbim_21 ay bende gitmedim gitmemiz de lazım 40ına ranedevu aldım ama hem kızın kalça ultrasonu var hem kendim randevu aldım çok önemli canım o lütfen aksatma kendi iyiliğin için git
sencokbiliyon efeumay ya ben bu ilacı bi arkadaştan daha duydum. Hiç bir ilacı önermem ama bunu kesinlikle almalısın gaz için diyor. Nasıl ballandıra ballandıra anlanttı. İnternete yazdım da 12 yaşın altında kullanılmaz diyor. Kafam çok karışık.
efeumay sencokbiliyon yok zaten kendin kullanacaksın çocuğa verenlerde var ama ben kendimde bile etkisini gördüm
sencokbiliyon Kalbim_21 ben 10. Gün gittiğimde rahmimi kontrol etti doktor eliyle. Eski haline dönmüş mü diye. Bide ultrasonla baktı. 1 dakika felan durdum odasında. Sen biraz geç kalmışsın da yine de bir gidip görün istersen için rahat etsin 😃😃
Kalbim_21 sencokbiliyon Aynen pazartesi gideyim bari bide spiral taktırmak istiyorum onuda sorayım inşallah çabuk takar adetimin gelmesini beklemez
Kalbim_21 efeumay Kalça ultrasonu için iki ay sonra değilmi 40 çıkınca mı gidiyoruz bize sağlık ocağındaki hemşire 2 ay sonra dedi
efeumay Kalbim_21 bilmiyorum ki bizim çocuk doktoru verdi tarihi hatta ayın 28i 40ı çıkıyor 30u ultrason bizim büyükte de böyleydi 2 ay falan demediler bize hiç ama yine 2.aya girmiş oluyor ya her hastane çocuk doktoru farklı yaklaşıyor galiba
sencokbiliyon Kalbim_21 6-8 haftalıkken diyorlar da bu da 1 buçuk 2 ay arasına tekabül ediyor. Bize de 50 günlükken geleceksiniz dediler. Ben de devlette çocuk doktorundan randevu aldım 51. Günümüz için bakalım
Kalbim_21 efeumay İyi bari bende o zaman götüreyim pazartesi günü hem kendim için hem onun için hastanede mi randevu alacaz yoksa internetenmi hasatende veriyorlar bildiğim kadarıyla
efeumay Kalbim_21 hastaneden verdiler kalça ultrasonunu canım bizim burası biraz da kalabalık oluyor belki ondandır sen yine ikinizde hastaneden randevu al bakalım