efeumay Kalbim_21 ay okumadığımız da kalmadı boşa dememişler hep görmeyeyim ömrümce diye bunlara gözü kaldı🤭 kötülüğünü hiç istemez biliyorum ama dikkat etse keşke
Kalbim_21 efeumay Küçükken aman bişey olmasın büyüyünce aman bişey olmasın öyle böyle büyüyorlar daha dün doğan bebe bugün 35 günlük nasıl geçiyor anlamıyorsun bile
gubo efeumay canım sen bize göre tecrübelisin sonuçta iki bebeğin var. Benim kızım 1 ay önce Bi kaza geçirdi de hep takip ediyorum onu bir şey olursa acile gidecez hemen şuan 2 aylık dün duvara bakıp kaldı seslendim bakmadı bu normal 2 aylık bebek sese tepki verir mi yardımcı olursan sevinirim
efeumay gubo kuzum sürekli yapmıyorsa daha ilk defa yaptıysa takip et tekrar ederse mutlaka git çünkü genelde tepki verirler o an yarı uykudadır belki o yüzden tepki vermemiş olabilir çok geçmiş olsun ya Rabbim beteri kazalardan korusun 🤲
gubo Kalbim_21 canım ya benim bebeğimin kırkı çıktıktan 3 gün sonra pusetten düşmüştü 2 gün hastanede kaldık doktor boş bakma olursa acile getirin demişti dün öyle yan dönük başı duvara odaklandı sesleniyorum dönmüyor da acaba bu normal mı diye soracaktım daha küçük ya sese tepki verir mi acaba
buketzm Kalbim_21 gaz için kesinlikle pronight baby öneririm aşırı rahatlatıcı ama çabuk bitiyor 2 şişe bitirdim en sonunda gene nurse harveys aldım
Kalbim_21 buketzm Bu gidişle sırf damalalara para yetsin diye kredi cekecem en sonunda 😅 para yetmiyor artık damla ala ala
Kalbim_21 gubo Doktor getir demiş cnm götür istersen bence şimdi sese tepki vermezler yadaha küçükler ama yinede bı doktora görün sen ne olur ne olmaz diye
gubo Deletedmom_119 yeni emzirip koymuştum arabadan indik eşim puseti yere bırakmış öyle düştü ben tam görmedim
gubo Kalbim_21 haftaya çarşamba normal çocuk doktoruna 2 aylık kontrol için gidecem o zaman Bi soruyum olmadı duruma göre noroloji doktorundan tekrar randevu alırım
eda11kaan Selam kizlar benimde oğluşum 1ay 4 günlük.. benim malesef sütüm cok azdi ilk baslarda süt+mamayla devam ediyorduk ama sütüm kalmadi sadece mamayla besliyorum bebegimi kendimi biraz kötü hissediyorum bu yüzden ama bebegimide ac birakamazdim..
Kalbim_21 eda11kaan Slm cnm benimde 1 ay 4 günlük Niye kendini kötü hissediyorsun hiç öyle düşünme cnm yeterki sağlığı olsun mama kötü bir şey değil ki üzme kendini mamayla iyi beslenebiliyormu
eda11kaan Kalbim_21 Evet canim masallahi var cok iyi besleniyor mamayla 🥰 senin bebis uykusu nasil merak ediyorum bu ayda benimki her 2-3 saate kalkiyor, doktor dedi daha fazla uyursa hic kaldirma uyusun ama saatini pek gecirmiyo
Bebeknaz Bayanlar ayrı post açtım amaa burayada sorayimm 1 aylık bebeğim beşikte sallamayi durdurunca uyanıyor hemen mizmizlanmaya başlıyor çok dalgın uyuyorr uykusuzluktan bayilcamm
efeumay Bebeknaz hepimizin muhtemel sıkıntısı gazdan yapabilir mi acaba benim kızım sallanmayı dahi sevmez ama oğlum kolikti beşiği severdi en son ayağıma ip bağladım ipin ucunu beşiğe bağladım uzandım salladım öyle dinlendim
Kalbim_21 Bebeknaz Gazı olunca bebekler salanmayı sever cnm büyük ihtimalle gazı olduğu için dir benim kızım gazı olunca salardım susardı salamayı bırakınca ağlardı
gubo efeumay dün öyleydi de canım bugün öyle değil Allaha şükür ya bir şey olucak diye çok korkuyorum çünkü kafasında hem kanama hemde çatlak var zamanla kapanır dedi doktor da yinede ister istemez korkuyorum