Kalbim_21 gizemm01 Ayy çok geçmiş olsun cnm memeye fazla alıştırma hepimizinki huysuz cnm Allah yardımcımız olsun inşallah
Kader_1002 Kalbim_21 Hoşbuldum 🥰Gaz sancılarıyla devam ediyor malesef kucaktan inmek istemiyor malesef
zynpyrk Selam bizde 1 ay 4 günlük olduk bugun asi icin gittim kilosu az cikti ilk.haftasinda 2800 du simdi 3000 cikti bi ayda sadece 300 gram almis yarin doktora gidecegiz mama baslaman gerekebilir dedi hemsire bilgisi olan yasayn varmi kizlar
Kalbim_21 zynpyrk Slm cnm benle sen aynıyız bizde 1 ay 4 günlük olduk bugün bende aşı için gitim kilosu 4295 Gr çıktı boyunda 54 cm acaba sütümu yetmiyor ona yada tam doymuyormu bilemedim yinede doktor ne derse onu yap
efeumay zynpyrk hiç başıma gelmedi yaşamadım ama çabuk toparlar dert etmeyin biraz süt kalitesini arttıracak şeyler yiyebilirsiniz
gubo Kalbim_21 ilk aşısını biz hastenede yaptırdık hiç bir ateş olmadı 2 aylık dan sonra ateş oluyormuş hemşire öyle dedi
Kalbim_21 gubo Ya iyi o zaman bende yeni aşı olmasına rağmen her beş dk bakıyorum inşallah olmazda saat kaç olmuş salıyorum daha hiç bı iş yapmadım ev beni bekliyor öylece
zynpyrk Kalbim_21 baya fark var aralarında bilmiyorumki.belki sutum.yaramiyordur cunku en az 500 gram almasi lazimmis cok canım sıkldi ama suan elimden biseyde gelmiyor bakalm yarn ne diyecek doktor
Kalbim_21 zynpyrk Üzme kendini cnm yarın doktor ne dicek duruma göre bakarsın mamada kötü bişey değil ki sütün yaramıyor olabilir evet yoksa kilo alırdı
efeumay Kalbim_21 yok özelde de doktoru var devlette de ama özeldeki bize 2 saatlik yolda canım ay şükür rahatladı ama ya var ya şu çocuklarımıza nazar edenlere nazarları kendilerine dönsün ay mahvoldu yavrum ya annem okuyunca rahatladı özel doktorunu aradık herşey normal dedi devlette öyle korkmuştum baya
Kalbim_21 efeumay Evet cnm nazar kötü etkiler çocukları ben hep eşime okutuyorum kim görüyorsa gördük ten sonra direk nazar okuyoruz sende dikat et Allahım korusun onları
efeumay gubo bizim ebemiz hep verdirdi şükür hiç sıkıntısını yaşamadık çokta faydasını gördük canım inşallah sizde ateşsiz dertsiz ateşsiz aşıları atlatırsınız
efeumay Kalbim_21 ay okumadığımız da kalmadı boşa dememişler hep görmeyeyim ömrümce diye bunlara gözü kaldı🤭 kötülüğünü hiç istemez biliyorum ama dikkat etse keşke
Kalbim_21 efeumay Küçükken aman bişey olmasın büyüyünce aman bişey olmasın öyle böyle büyüyorlar daha dün doğan bebe bugün 35 günlük nasıl geçiyor anlamıyorsun bile
gubo efeumay canım sen bize göre tecrübelisin sonuçta iki bebeğin var. Benim kızım 1 ay önce Bi kaza geçirdi de hep takip ediyorum onu bir şey olursa acile gidecez hemen şuan 2 aylık dün duvara bakıp kaldı seslendim bakmadı bu normal 2 aylık bebek sese tepki verir mi yardımcı olursan sevinirim