gubo Kızlar kızımın çarşamba günü iki ay aşısı var hemşire hanım ateş yapabilir demişti gitmeden bir çay kaşığı calpol versem olur mu yengem öyle yap ateşlemez dedi dün de bi arkadaşım iğne etki etmez belki dedi kararsız kaldım önden calpol veren var mı
vatanseverr gubo hepatit aşısından sonra doktor ateşlenmesini bekleme aşıdan bir ili saat sonra calpol ver dedi. Bende 2 saat sonra verdim. Neredeyse ateşsiz atlattık.
efeumay gubo benim oğlumun ebeside hep derdi gelmeden bi calpol ver ateşi çıkmasın diye çok şükür aşılar hep ateşsiz geçti oğlumda
gubo efeumay çok geçmiş olsun çocuklar hiç hasta olmasın ya çok zor gerçekten inşallah bian önce iyileşirler
gizemm01 Kalbim_21 20 günlüğüz. Sıçrayarak uyanıyor ve kucağımda mememde uyuyor yatağına koyunca uyanıyor. (İlk on gün yoğun bakımda yattı kızım enfeksiyon sebepli) altı açılınca çok ağlıyor ve gündüz bazen uzunca süreler uyumuyor. Napsam bilemiyorum
gubo gizemm01 sıçramasını engellemek için kundak yapabilirsin canım benim kızımda ilk doğduğu zamanlarda sıçrıyordu onun yüzünden uyanıyordu ben kundak yaptım işe yarıyor
Kalbim_21 gizemm01 Ayy çok geçmiş olsun cnm memeye fazla alıştırma hepimizinki huysuz cnm Allah yardımcımız olsun inşallah
kuboloji123 Ecemnurmom sen yinede emzir dinleme kimseyi ceviz badem ye incir dut üzüm kaynat suyunu iç posasını ye sütünden başka iyi gelen biaey olmaz bebeğine
efeumay gubo bizim ebemiz hep verdirdi şükür hiç sıkıntısını yaşamadık çokta faydasını gördük canım inşallah sizde ateşsiz dertsiz ateşsiz aşıları atlatırsınız
Kalbim_21 efeumay Hala hala sen devletemi götürüyorsun cnm bı özele götür kan tahlili yaptırsınlar için rahat değilse
efeumay Kalbim_21 yok özelde de doktoru var devlette de ama özeldeki bize 2 saatlik yolda canım ay şükür rahatladı ama ya var ya şu çocuklarımıza nazar edenlere nazarları kendilerine dönsün ay mahvoldu yavrum ya annem okuyunca rahatladı özel doktorunu aradık herşey normal dedi devlette öyle korkmuştum baya
gubo Kalbim_21 ilk aşısını biz hastenede yaptırdık hiç bir ateş olmadı 2 aylık dan sonra ateş oluyormuş hemşire öyle dedi
Kader_1002 Kalbim_21 Hoşbuldum 🥰Gaz sancılarıyla devam ediyor malesef kucaktan inmek istemiyor malesef
zynpyrk Selam bizde 1 ay 4 günlük olduk bugun asi icin gittim kilosu az cikti ilk.haftasinda 2800 du simdi 3000 cikti bi ayda sadece 300 gram almis yarin doktora gidecegiz mama baslaman gerekebilir dedi hemsire bilgisi olan yasayn varmi kizlar
Kalbim_21 zynpyrk Slm cnm benle sen aynıyız bizde 1 ay 4 günlük olduk bugün bende aşı için gitim kilosu 4295 Gr çıktı boyunda 54 cm acaba sütümu yetmiyor ona yada tam doymuyormu bilemedim yinede doktor ne derse onu yap
efeumay zynpyrk hiç başıma gelmedi yaşamadım ama çabuk toparlar dert etmeyin biraz süt kalitesini arttıracak şeyler yiyebilirsiniz