Senizinc Kalbim_21 benim oğlum 2 aylık anne sütüyle besleniyor çişten cok kaka yapıyor çişi cok az beslenmesine kafam takılıyor sütüm yetiyomudur
Kalbim_21 Senizinc Doyuyordur cnm doymasa hep ağlardı sütun yetmezse az gelseydi elini agzına alırdı memeni arardı öyle yapıyorsa yetmiyordur
Kalbim_21 gubo Evet burası çok güzel doğasıyla iç açıcı yaylaları olsun falan çok güzel tam gezmelik yer ama küçük bı yer
Kalbim_21 tgb11 Uykusuna tam geçiş yapamadığı için bence benim kızda öyle yapıyordu tam uykusuna dalınca bırakıyor agzına memeyi koyup uytma bence yoksa alışır
efeumay Kalbim_21 aylık kontrolü var ay bilmiyorum zaten kalp çarpıntısından oldum ben ateş ölçer bozuk çıktı bizim bebişin ateşi 38 çıktı doktorunu falan aradık sonra bir daha ölçtük 36 ay mahvoldum ya gaz sancısı sürekli sıkrınması sıcaklıyor bide
Kalbim_21 efeumay Yaa götürün o zaman cnm ya inşallah bı şey olmaz inşallah düzelir Allah yardımcın olsun inşallah
efeumay Kalbim_21 ya bu ara benim internetim kötü paylaşımı yapmamış bu insanlar ne kadar acımasız ya oğluma hastalık görümcemin kızından geçti sürekli yan yana getirdiler çocukları kızıda hastaydı şimdi ufak kızım hasta gibi gaz huzursuzluğu var ateşi normal doktora göre ama gel gör ki içim rahat değil
Kalbim_21 Senizinc Normaldir ya cnm o kadar şey yapma doymasa kaka bile yapmazdı sen yine bı doktora söyle için rahatlasın
gubo efeumay çok geçmiş olsun çocuklar hiç hasta olmasın ya çok zor gerçekten inşallah bian önce iyileşirler
Kalbim_21 efeumay Hala hala sen devletemi götürüyorsun cnm bı özele götür kan tahlili yaptırsınlar için rahat değilse
kuboloji123 Ecemnurmom sıkınca zaten süt gelmez bebeğin kilosu iyi mi emmesi nasıl çiş kaka takibi yap şerbetli tatlılar ye ılık çay iç ve tabiki bol su şifa olsun bebiskoya öpüyorum yanaklarından
gubo Kızlar kızımın çarşamba günü iki ay aşısı var hemşire hanım ateş yapabilir demişti gitmeden bir çay kaşığı calpol versem olur mu yengem öyle yap ateşlemez dedi dün de bi arkadaşım iğne etki etmez belki dedi kararsız kaldım önden calpol veren var mı
vatanseverr gubo hepatit aşısından sonra doktor ateşlenmesini bekleme aşıdan bir ili saat sonra calpol ver dedi. Bende 2 saat sonra verdim. Neredeyse ateşsiz atlattık.
efeumay gubo benim oğlumun ebeside hep derdi gelmeden bi calpol ver ateşi çıkmasın diye çok şükür aşılar hep ateşsiz geçti oğlumda
gizemm01 Kalbim_21 20 günlüğüz. Sıçrayarak uyanıyor ve kucağımda mememde uyuyor yatağına koyunca uyanıyor. (İlk on gün yoğun bakımda yattı kızım enfeksiyon sebepli) altı açılınca çok ağlıyor ve gündüz bazen uzunca süreler uyumuyor. Napsam bilemiyorum
gubo gizemm01 sıçramasını engellemek için kundak yapabilirsin canım benim kızımda ilk doğduğu zamanlarda sıçrıyordu onun yüzünden uyanıyordu ben kundak yaptım işe yarıyor
Kalbim_21 gizemm01 Ayy çok geçmiş olsun cnm memeye fazla alıştırma hepimizinki huysuz cnm Allah yardımcımız olsun inşallah
kuboloji123 Ecemnurmom sen yinede emzir dinleme kimseyi ceviz badem ye incir dut üzüm kaynat suyunu iç posasını ye sütünden başka iyi gelen biaey olmaz bebeğine