efeumay Kalbim_21 benim kız rahattı biraz geç olsana çayımı içtim oğlan ateşliydi onu bekledim ama zor oluyormuş böyle 🥹
efeumay Kalbim_21 gittiler bida ah bu alerji işte mevsim geçişleri hep zor oluyor bizim için illa o penisilin serum oluyor 😔 bende gidemiyorum yanlarında zaten salgın aldı başını gitti Umay hasta olursa hiç ilgilenemem oğlanla diye korkuyorum direk hastaneye yatırıyorlar ya yenidoğan
Kalbim_21 efeumay Ayy çok geçmiş olsun zor valla inşallah çabuk toparlanır yok cnm sen gitme umayda hasta olura Allah korusun çok zor olur senin için
efeumay Kalbim_21 inşallah çok sağol canım aman diyim onun gazı bile böyle hastalığı düşünmek istemiyorum
gubo Çevremde Bi kaç kişi bebeğe ara ara su vermem gerektiğini söyledi benim ilk çocuğum ama araştırma falan yaptım ek gıdaya başlamadan su verilmeyeceğini biliyorum yinede size sormak istedim su vermek doğru mu sizce
Kalbim_21 gubo Bence doğru değil çünkü anne sütü şuan onun için herşeyi karşılıyor ek gıdaya başlamadan ben vermem sende verme bence cnm
efeumay gubo ben çok nadir kaynamış soğumuş su veriyorum çok kusuyor dili bembeyaz kalıyor pamukçuk olmasından korkuyorum o yüzden nadir de olsa vermek zorunda kalıyorum
sema_devrim Kalbim_21 iyi çok şükür başta gaz sancılarımız oldu sonra atlattık şuan iyi gidiyoruz inşallah bozulmaz
yorgun1momyy_ gamze150 gerçekten mi içimi rahatlattın şuan bizimki ilk zamanlar gece her iki saat e bir uyanıyordu şuan hemen hemen 4 saat uyuyor acıkınca ve altı kirlenince uyanmaya başladı korkmuştum bir şey mi var diye uyku düzene mi giriyor yoksa rahatsız filan ondan mi uyuyor diye aklım gidiyor 🥺