Deletedmom_119 Kalbim_21 bende çok yiyorum çokta kilo aldım halada alıyorum bende aşırı tatlıya düştüm bebişler yürümeye başlayınca veririz emzirerek veremedim ben kilo
efeumay Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bebişlerle biz çok huzursuzuz iki gündür alarm kurmuş gibi başlıyoruz akşam 8 ile sabaha karşı 4e kadar ağlıyor 😞 10 güne 2 aylık olacak inşallah tek düşüncem o belki düzelir diye
Deletedmom_119 efeumay inşallah düzelir bizimde gece uyku sorunumuz var onu halletmeye çalışıyorum uykuları aşırı kısa 15 dk yarım saat falan uyusa 4 5 saat bebde uyuyacağın
cemreeipek efeumay inşallah düzelir canım emmek duş sıcak havlu süpürge sesi olmadı bebek arabasıyla gezinti o da olmadı normal arabayla gezerek uyutmayi deneyebilirsiniz. Bi de uyuyunca hemen yatağa koymayın bir süre kucakta uyutup dalmasini bekleyin. İnşallah uyur nasıl zor birsey olduğunu biliyorum
Kalbim_21 efeumay Benimde öyle cnm hep ağlıyor huzursuz bı türlü susturamıyorum iki gün sonra bizde iki aylık oluyoruz her ay bişey çıkıyor aslında artık büyüyene kadar cekecz
zeynepeslemdemir Kalbim_21 Selam 2 aylık bebeğim var 2 saatte bir emzirmeye devam etmeli miyim yoksa bu süre değişebilir mi ?
Kalbim_21 zeynepeslemdemir Slm canım yok bırak artık kendisi kalkınca emzir ilk ay sarılık olmasın diye iki saate bir emziriliyordu şimdi kendileri uyanmadıkca kaldırıp emzirmiyoruz
efeumay Deletedmom_119 ay mahvolduk artık ya emmeye mi kalkıyor yoksa senle oynamak için mi? İnşallah düzelir umudundayım 🙏
Deletedmom_119 Kızöar bebişlerin üzerinene örtüyorsunuz yanakları ve kulaklarının soğuk olması üşüdüğünü mü gösterir. Oda 23 24 derece ama ben 23 24 derecede üşüyorum ya bebekler için 23 24 olshb diyorlar :/
cemreeipek Deletedmom_119 elini göğsüne ve sırtına koy sıcaksa üşümüyordur. Elleri ve ayakları kan dolaşımı düzenlenen kadar soğuk oluyor diye biliyorum. Akşam benimki usumustu mesela. Ben gece yatarken battaniyenin örtüyor aslında benim yaptığımda doğru değil ama ben uyumadığım için bakiyorum
efeumay cemreeipek ememiyor ki sinirden 😥 oğlumda da böyleydik ama kız daha sakin uslu olur diye diye kandırdılar beni🤭 duşu deneyeyim bi o kaldı galiba yapmadığım
Deletedmom_119 efeumay Allah hepimize sabır güç kuvvet versin. Yok emmeye değil uyanıyor kucakta kalmak istiyor hep
efeumay Deletedmom_119 ya sling mi alsan acaba benim kurtarıcım o oldu oturduğum yerde bazen uyuyorum en son 🤭 çocuk uyanınca yarım yamalak yazmışım işte
Kalbim_21 efeumay Bende aldım sling onunla gezdirip uyutuyorum evde çok huysuz olduğunda iş yapmama izin vermiyor slingin içine koyunca sususyor kurtarıcı bence
efeumay Deletedmom_119 yaparsın 5 dakikanı almıyor yapması hem bütün işlerde kurtarıcı hem sen hareket ettikçe çocuk da gaz çıkarıyor iyi oluyor @Deletedmom_119 örtüyorum ben ama şöyle hamağı yada beşiğinin üstünü ha bazen de kolunun altında doğru alıyorum örtüsünü kıpırdansa da üstüne çekmiyor örtüyü
gizemm01 Benim kızda bi gaz sancıları başladı anlatamam. Uykusundan kendini sıkarak uyanıyor kıpkırmızı. Doktora götürsem mi ? Napmak lazım gaz için
efeumay gizemm01 damla bir yere kadar idare ediyor doktor damla veriyor direk masaj falan yapınca biraz rahatlıyor benim kız da diğer türlü sürekli mız mız
Kalbim_21 gizemm01 Hala gaxı çok varmı ya beniki hafifledi bira, ben bütün damlaları bıraktım öyle düzeldi
Deletedmom_119 gizemm01 emmeden sonra ağızdan gaz çıkarabiliyor mu onun için 15 20 dk uğraşmak laızmmış bağırsaklara inmesin diye