nazifetopcu Deletedmom_119 evet ve her gece alt açınca çiş yapıyor rahatlıyor heralde . Sonra bür takım kazalar üst değişimi falan derken :) ağlamalar . 1 saat geçiyor . Uykusu kaçıyor :) değiştirmesem vicdanım el vermiyor
Deletedmom_119 nazifetopcu bebiş erkek galiba 😂 benimki arada 1 bazen gece yapmamış oluyor normal mi acaba
Kalbim_21 AbEsMu130125 Niye sütün yaramıyor cnm eğer doymuyorsa yarıyıyorsa mama ver bence ilk önce seni emzirsin sonra mama ver belki öyle meme redi de olmaz
Kalbim_21 Deletedmom_119 Seninde elin aceleye alışır merak etme ben artık yemek yerken bile oturmamla sofradan kakmam bir oluyor bebişli anneler artık öyle
Kalbim_21 Deletedmom_119 Ben açıyorum geçe süt içtikten sonra uyumuyor altını değiştirip öyle uyutuyorum
efeumay ebrulim0 rahatladı kızım ya akşam hemen aldım Migros’tan indirime girmiş bide 2 paket aldım anında 🤭
ebrulim0 Kalbim_21 ben de karbonatla sildim geçmedi ilaçtan sonra düzeldi bi doktora danışın isterseniz
efeumay gizemm01 gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle bir ömür olsun uzun uzun inşallah 🙏 maşallah diyelim nazara gelmesin 🧿
efeumay Kalbim_21 doymaması değilde işte pamukçuk rahatsız ediyor şey yapsan bu doktorların ağza baktığı ufak tahta çubuğa bezi dolayıp yapmayı denesen bide acaba olur mu oğlumda çok yaşadım ben zor oluyor
Kalbim_21 efeumay Evet dediğin gibi yapayım o zaman zor yaa anca yaşayan anlar derler sen beni anlıyorsun 🥰
Kalbim_21 efeumay Dimi bezler sıkınca da rahatsız oluyorlar onlar rahatı nasıl isterse öyle ilerlicez mecbur
efeumay Deletedmom_119 yemek yapana kadar oyalıyor en azından gezdiriyor konuşuyor derken biraz avutuyor işim bitince bizimde aynı bide elektrikli süpürge açıyoruz hiç durmazsa rahat ediyoruz biraz
efeumay Deletedmom_119 ben açıyorum hemen pişik oluyor o da gece 2 de ancak derin uykuya geçiyor sabah 6ya kadar o zamana kadar ellemiyorum ben çok çiş yapmıyor küçük hanım uyanınca kakasını yapıyor zaten hemen ikisini bir alıyorum 🤭
Kalbim_21 Deletedmom_119 Evet bizim gece dolu dolu oluyor o yüzden rahatsız olmasın geceler iki üç kere değiştiriyorum
efeumay Deletedmom_119 öyle zamanlarda hiç ellemiyorum bezini zaten kuş uykusundalar en ufak sese uyanıp huzursuz oluyorlar 😔
efeumay Deletedmom_119 canları istesin yeter ki erkek milleti işte 🤭 canları isteyince yapıyorlar herşeyi