gizemm01 meowmeov damaklı emziği alıyor gibi biraz biraz başladı almaya diğer emziklere göre ama hala tam randımanlı tutmuyor.
efeumay Kalbim_21 ay hiç sorma şimdiden diş günleri geriyor beni😂 hele bide bu emekleme ayağa kalkma meselesi sonrası ergenliğe kadar rahattır inşallah🤭
Kalbim_21 newmom23 Bilmiyorum cnm bez durumu nasıl günde kaç defa değiştiriyorsun belki cok Acıkmıyordur ondan içmiyordur hemen kendine şey yapama sen verme istedigi zaman ver bak aynımı içiyor
Kalbim_21 efeumay Yok kız ben daha gencim 🤦 yaşlanmak demeeee demmee 20 yaşındayım ağzım süt kokuyor 😂 kızım gibi 🥰
efeumay Kızlar Molfix kullanan var mı aranızda bizim çok taşırmaya başladı bi beden büyüğüne mi geçsem yada değiştirsem mi bezi çok azaldı yardım lütfen
ebrulim0 efeumay 1 numara mı kullanıyorsunuz eğer öyleyse 2 ye geçin derim çok küçük 1 numarası bizim de hep taşıyordu 2 den sonra rahat ettik
Kalbim_21 efeumay Bende Molfix kulanıyorum cnm bir numara kullanıyordum taşıyordu ikiye geçtim şuan hiç sızdırma yok sende ikiye geç ben baya oldu ikiye geceli birde lastikleri bacaklarını sıkıyor bence geç derim sende ikiye
ebrulim0 nurcuk1 merhaba erkek mi bebeğiniz öyleyse çişini yaparken falan yanma olabilir enfeksiyon olabiliyormuş biz fark ettik idrar testi ile kesinleşti antibiyotik başladık
nurcuk1 ebrulim0 evet bebeğim erkek peki bunu nasıl anlayabilirim yani idrar testi yaptırırız da sizin fark ettiğiniz gözle görülür bi belirti oldu mu teşekkür ederim bu arada önemli bi bilgi