Deletedmom_119 bimuallime maşallah 😂😂 bide ben böyle yıkayabilsem keşke bende yüzüstü deneheceğim herkes öyle yıkıyormuş bende sırt üstüykem yıkıypdum yüzüne gelmesin die
bimuallime Deletedmom_119 Havalar ısınsın banyoda varsa tabure otur dizine yatır severek yıka. Ben artık ustalaştm 2. Bebe çnce birini yıka at sonra o buharda bebeği de yıka sar çık😂🥰
sencokbiliyon Deletedmom_119 evet küvet aldım. Ona file takıyorum. Tamamını suyla dolduruyorum. Üzerinde yıkıyorum çok da rahat oluyor.
bimuallime Deletedmom_119 Küvet file şu bu uğraştm ilkinde. Bebeğe çok duşta tutma yani sabun sür şampuan sür abartma ne kadar az kimyasal o kadar iyi. Zaten mis gibiler güzelce bir kat yıka çıkar kuzum
Kalbim_21 Kızlar slm benim kızımın dili bembeyaz olmuş pamukçuk diyorlar kötü Bir seymi yada daha önce yaşayan varmı aranızda
sencokbiliyon Kalbim_21 canım karbonatlı su yap temiz bir tülbenti parmağına dola o suyla sil dilini. Bir kaç güne geçer. Meme ucunu da bu suyla sil mutlaka
sencokbiliyon Kalbim_21 hayır hayır korkulacak bir şey değil. Çok fazla bebekte görülüyor bu zaten. Sadece emmesini biraz etkileyebilir biraz huzursuz eder bebeği. Bi çeşit enfeksiyon. Genelde anne yada bebek antibiyotik kullandıysa oluşuyor bu aslında. Dediğim gibi karbonatlı su ile güzelce sil canım ağız içini. Birazcık bastır ama diline çok nazik olma yaparken. Kendi memeni de mutlaka sil her seferinde. Bir kaç güne azalıp iyileştiğini göreceksin. Baktın geçmiyor o zaman doktora gidersin bi damla veriyor ama geçer zaten gitmene gerek kalmadan
Kalbim_21 sencokbiliyon Ya bilmiyorum bugün aç emek istiyor ama emiyor uykusu var ama uyumuyor bugün baya huzursuz o yüzden sabah sağlık ocağına götüreyim damla versin belki biraz emer aç kaldığı içinde ağlıyor dayanamıyorum karbonatıda denicem sağol yinede🌹
bimuallime Kalbim_21 Karbonat tadı kötü geliyor. Karadut pekmezi ya da probolis damla önermişti doktor bize
nazifetopcu Ben doktora götürdüm pamukcuk için. ilaç verdi fakat henüz kullanmadım. Her emzirme sonrası karbonatlı su ile tülbentle (müslin bez kullanıyırum) ağzını , emziği, göğüslerimi temizlememi söyledi.
Kalbim_21 nazifetopcu Karbonatı denedim cnm tekara sağlık ocağına götüreyim şurup varmış üç güne gider diyorlar bakalım
ebrulim0 Kalbim_21 mukostatin diye bir ilaç veriyorlar ilk karbonatlı su ile sildik biz sonra o ilaçla tamamen geçti
Kalbim_21 bimuallime Az önce sağlık ocağına gittik bana karbonatı suyun içine koy gazlı bezle sil dedi çok yokmuş
gizemm01 Emzik nasıl tutturacağım Allah aşkına bir yol söyleyin. Ağzından atıyor. Emiyor beş saniye sonra atıyor. Bidaha veriyorum iki emiyor atıyor. Başka marka aldım yine aynı. Damaklı emzik alacam bide onu denicem
Kalbim_21 gizemm01 Hangi marka vetiyordun ağzına verince sende elinle it çıkarmak istediğinde ağzına hafiften vur
efeumay gizemm01 bugün Instagram da gördüm emziğin içine anne süt sağıp şırınga ile bastı çocuk aldı hemen