efeumay Kalbim_21 gitcez kalça ultrasonu var canım d vitamini bıraktım bende ama anlamıyorum işte neden iki gündür bu rahatsızlık
sam140324 Ya kızlar Allah için bu büyüme ataklarını nasıl atlatıyorsunuz sabahtan beri ağlıyor 10 dk uyuyor uyanıyor emiyor geri ağlamaya başlıyor gazını çıkarıyor pişiği yok aç değil banyo yaptırdık yine de yok rahatlayip uyuyamıyor 🥺
Kalbim_21 sam140324 Maalesef cnm ya hepimiz öyle bir çözümde bulamıyoruz Allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten
gizemm01 sam140324 1 ay 4 günlük benim ki dün resmen beni mahfetti. Akşam da uyumak bilmedi. Az az uykusu uyanıyor bi gaz sancısı var uyumuyor huzursuz sürekli ama hiç böyle değildi ya
emi_97 Kalbim_21 oğlum 2 ay 15 günlük biz biraz büyüdük yani yavaş yavaş düzene girdik hepinize Allah yardımcı olsun güzel anneler ☺️
nazifetopcu Deletedmom_119 ben de hem elektrikli olan var hem manuel olan var . Elektrşkli olan biraz yumuşak kalıyor galiba onu pek sevmedi . Manuel olanda daha rahat etti .
efeumay Deletedmom_119 biz manuel kullanıyoruz ama elektrikli almak istiyorum artık resmen onunla uyuyup onunla uyanıyor artık
sam140324 gizemm01 Gerçekten zor bir gündü dün hiç bitmeyecek sandım benim kızım da 1 buçuk aylık ne yapacağımızı şaşırdık ama gece uyudu çok şükür
Deletedmom_119 Kalbim_21 denemek lazım ne yapıyor oraya yatırır yatırmaz ağlıyor mu sallasanda mı durmuyor
Kalbim_21 Deletedmom_119 Banyosunu yaparken karın üstü elime koyuyorum bi elimlede iki kulağını ters çevirip suyu döküyorum hiç bir şey olmuyor banyosun yaptırdıktan sonra da mutlaka kulak çöpüyle etrafını siliyorum
sencokbiliyon Deletedmom_119 ben kulakları için bir şey kullanmıyorum. Önce sırt üstü yatırıp vücudunu yıkıyorum. Sonra sırtını çeviriyorum. En sonda kafasını yıkıyorum. Zaten yüzüstü çevirince kulağına su kaçmıyor. Osman gönülal zarar gelmez ekstra çaba sarfetmenize gerek yok demişti videosunda. Dikkat ediyorum sadece
bimuallime Deletedmom_119 2. Bebeğim 😂 Leğenin altına kundak koyup çocuğu koyuyorum dümdüz. Boynunu karnını kol bacak yıkıyorum sonra ters çeviritorum sırtını popusnu saçını su döküp çıkıyorum. Kulağına kaçmıyor