Kalbim_21 buseyrdmc Maşallah maşallah 🧿 ne mutlu sana olmasında çok kötü çünkü olsaydı sende oda çok yıpranırdınız inşallah olmazda
Deletedmom_119 pinar_efe benimkide aynı 1 ay 5 günlük duyanlar bebeye işkence ediyorum sanıyordur ben bile kendimi öyle hissediyorum o kadar ağlıyorki
pinar_efe Bir de 2 saatte bir kalkıyor hala bazen 1 saat de oluyor . Kalktığında da durmuyor ağlıyor alt değiştince de ağlıyor mecbur emziriyorum Öyle 3-4 saat uyumuyor. Halbuki doktor geceleri 4 gündüzleri 3 saatte bir emzirebilirsin dedi.
Deletedmom_119 pinar_efe evet benim doktordumda günzdüleri 3 e geceleri 4 e çıkar artık dedi gece uyku düzeninş oluşturmaya başlayalım emmesi kadar uyumayada ihtiyacı var dedi ama bi bakmşsın 1 saat sonra uyanmış aynı şekilde sebepsiz ağlıyor bu ayda hep böyle demekki ama nası 3 4 saat uykuda tutcamı beceremedim hala bugün yanına bi kıyafetimi falan koyup deneyeceğim
pinar_efe Deletedmom_119 kalktığında emzirmeyip beşiğini salllasam olmaz emicek illa ki. Kıyafet koymaya da korkuyorum ya ağzını falan kapatırsa Allah korusun . Sanırım ilk zamanlar 2 saatte 1 kaldırdığımız için alıştılar Onlar için evet uyku gerekli ama bizim için de ne iyi olurdu dinlenirdik. Umarım zamanla düzelirler
Deletedmom_119 pinar_efe kesinlikle çok güzel olur 2 saat aralıksız uyumak rüya gibi geliyor şu an bi yerde de göğüs pedimizi koymanın etki ettiği okudum oda denenebilir. Beşiği sallayıncada mı uyumuyor sallamayı denemedim ben hiç hep kucağımda sallar gibi uyumaya çalışıyordum. Peki bunlar 3 4 saat uyumazsa biz ne zamana kdar her saat kalkcaz böyle mahfoluyorz
Kalbim_21 Poyrazdemir2 Mrb cnm ayy minnacık yavru bizimkiler büyüdü yaa seninde büyücek durumlar nasıl iyidir inşallah bebiş
gizemm01 meowmeov sağdım sol göğsüm 15 dk 20 ml süt çıktı. Sağ göğsü sağmadım. Neden az acaba. Kilo alımı iyi ama kızımın.
Blackkcat gizemm01 Gizem sağdığın makinanın gücüyle bebeklernki bir değil bebekler tahmininden çok daha güçlü çekiyor merak etme,kilo alımı iyiyse takılma gelen süte
gizemm01 Blackkcat iki haftadır takip ediyorum. İlk hafta 8 günde 427 gr aldı günde 2 kere 60 cc mama veriyordum kalan meme…doktor mamayı 1 e düşür dedi. Perşembe günü bidaha tarttık 7 günde 300 gr almıştı. Bidaha tartmadım işte en son perşembe . Önümüzdeki perşembe yine gidecem tartmaya. Evde hassas terazi var aslında ona koyup da tartabilirim
Blackkcat gizemm01 kilo alımı iyiymiş tahmininden daha çok emiyordur heralde günde 1sefwrlik mamayla o kadar almaz sütünde yetiyor deme ki,bakalım bu hafta nasıl
Blackkcat gizemm01 ya geceden beri Kağan emmek istemiyor memeye gelince kıyamet kopuyor,daha önceden de oldu süpürge sesi açıyordum öyle emziriyordum şimdi o da işe yaramıyor,bu neydi şimdi ya🥺
meowmeov Blackkcat haydaaa ara ara yapıyorlar gerçekten ben o yüzden ara vermeye karsr verdim bu arada bence gaz sancısı olabilir