gizemm01 buglemannesi damla da kullanıyoruz. Gece de ilk yatışında 3 ile 4 saat arası uyur uyanır emer bidaha yatar oda 1-1,5 saat uyur daha da yatmaz
Deletedmom_119 gizemm01 gece emzirme sürelerini uzattınız mı peki kaç saate kadar bekliyor doktorumuz artık süreyi uzatın dedi size de öyle dediler mi
gizemm01 Deletedmom_119 yok uzat demedi bana ama zaten uzun emiyor. 1 saat emer her emmede ama gece kısa emiyor uykudan uyanıyor emip bidaha uyuyor
efeumay Deletedmom_119 biz hep yatarak emiyoruz boğaza kaçırma çok fazla bizde ama mecbur kalıp oturursam bende belime alıyorum kolunu yoksa bende oda rahat edemiyor
Deletedmom_119 efeumay yatarak emzirince mi boğazına kaçıypr ben hiç yatarak emzirmedim 1 aylık emzirebilir miyim
efeumay Deletedmom_119 hayır yatarak emzirdiğimde kaçırmıyor sadece bizde 1 ay 9 günlük olduk şimdi ama 1 haftadır böyle emiyoruz rahat etti çocuk ya 🥹
Deletedmom_119 gizemm01 yok onu demedim 2 emme arasındaki süreyi uzatın dedi hani 2 saate 1 emzirin diyorlarya
meowmeov Blackkcat 2.5 aylık oldu 🥲 güzel gidiyor alıştım bayağı sadece silikonla emiyor o canımı biraz sıkıyor ama olsun emiyor en azından 🥲🥲
Kalbim_21 Deletedmom_119 Ben örtüyorum ev bazen soğuk oluyor kalın bataniye değilde ince battaniyeyle