Ozra Karakiz1 gram altın alıcam öyle öyle beşi bir yerde tamamlıyorum bir tane yaptık ikimcisi için başlıcam almaya işte 🙏🏻
Mnli Nbaby ay çocukken babam hep bize bayram harçlıklarınızı verin benzin alayım sizi köye götüreyim derdi 😂 sonra bize artık köy cazip gelmeyince bahçeye havuz yaptırcam demeye başlamıştı 😂😅
1prensesannesi__ Bende kızımın ihtiyaçları için harcicam oyuncak ve ek gıdaya geçecek az kaldı onun için biseyler alınacak 🥰
Kelebekakkor99 Karakiz1 suanlik duruyor 800 lira topladım 2 çocuğuma kaynanam 200 benim babam 200 eşimin kardesi 400 verdi
mobesebesir Karakiz1 1225 tl olmuş üzerine ekleyip 50 dolar alcam 10 tl si ile de gidip süt aldılar babası ile
Pamukbaby Karakiz1 Ben doğdu doğalı ona verilen para, altın ne varsa biriktiriyorum. Para bankada, altın kasada duruyor. 25 çeyreği var 12 gramı var, 34 bine yakında nakit parası var. Hiç dokunmadık tamamen onun eğitimi ve geleceği için saklıyoruz. 🫂🤲🏻
Mnli Pamukbaby nakiti döviz ya da altına çevirin erimesin ben de oğlumun doğduğundan beri biriktiriyorum seneye anaokuluna başlayacak anaokulu 200 bin olunca onu bile karşılamadılar gerçi 😂 allah güç versin de onu harcamayalım ama çocuk yetiştirmek çok masraflı
Noname21 Karakiz1 ben kızıma parayı bilmeden büyütmesini sağlamak istediğim için ona verilen paraları cüzdana koydum 😀 herşeyini alıyoruz zaten kaynanam 500 görümcem 400 vermişti bayram tatili bitince oyuncakcıya gideriz