55gmz beyzmi19 benimde kaka tahlilinde alerjisi çıktı ve suratında kızarıklıklar soyulmalar egzamaya bağlı..5 nci aya giricez hala devam ediyorum…süt ve süt ürünlerini yemiyorum…tabi ki yumurtaya da alerjisi var..süt ve süt ürünlerini yememeye dikkat et
barlasmom55 beyzmi19 kakada mukusu alerji doktoru önemsemiyor. Bilginize. Kan ve diğer etkenler daha önemli sevgiler
byzzlyhayns beyzmi19 benim kızımında süt alerjisi var kanlı ve mukuslu yapıyor kakasını ben 20 gündür diyet yapıyorum ve hep mukus var bizdede sizin kızınız kaç aylık alerji testi yaptırdınız mı
beyzmi19 byzzlyhayns 4 aylık bir buçuk hafta olacak diyet uyguluyorum çoğu ürünü yemiyorum ekmek hazır tüketmiyorum domates gibi asitli ürünleri de kestim hafta kontrole götüreceğiz o zaman alerji testi yaptıracağım
alexab beyzmi19 1 haftada birşey farketmez çok fazla en az 2 hafta yemeyeceksniz ama hiç yemeyecksininiz. Paketli gıda vs herşey dahil.
Alinapoyraz gmz1991 Merhaba kaka’da kan olunca kesin teshis konuluyor inek sütü alerjisi, bende şuan hic bişey yiyemiyorum keşke sadece süt ürünleri olsa doktor kırmızı et, tavuk, balık, yumurta ve meyve de yasakladı sadece sebzelerden gidiyorum bir haftadır😢
Juniorannesi Alinapoyraz süt alerjisinde tavuk ve balık yenilebiliyor aslında doktorunuz neden böyle dedi ki test falan mı yaptı?? Balık özellikle çok faydalı olduğu için öneriliyor
cagla_2112 Alinapoyraz ayy bizde de cok minik kan oluyo ara sıra diyet yapamıyorum en sevdiğim şeyler🥲17 sinde bende doktora gideceğim kilo alımı vs iyi ama.bakalim ne dicekler
yunusbusraa Bizde de mukuslu ve kanlı dışkı oldu bi kaç defa doktora gittik tam emin olamadı ama süt alerjisinden şüphelendi, açıkçası ben tam olarak anlayabilmek için bolca süt içip o şekilde denedim ve asla kan ve mukus olmadı 😃sonra ek gıdaya geçtik yoğurt tadımı yaptık yine bişey olmadı bilginize
gmz1991 yunusbusraa kendi kendine geçti mi kan. Bebeğimde 3 gündür çok hafif şekilde hâlâ kan var minik minik. Ben dünden beri dikkat ediyorum süt ürünü yememeye
pinkpanter yunusbusraa merhabalar benim bebeğimde doktor alerjiden şüphelendi aşırı meme reddi var kilo alımı çok düşük mukussuz kakası yok zaten minik kan noktaları da gördüm ama test yapmadı şimdi de boynundan aşağı doğru kızarık bir şeyler çıktı ben de yoğurt tükettiğimde kan olmadı kakasında ama aşırı huysuzdu gece durduk yere bağırarak uyandı sürekli ağladı aşırı gazlıydı o gece böyle şeyler yaşadığınız mı tükettiğinizde huysuzlık ve gaz problemi
incik VahsiKelebek_ köpüklü kaka da genelde laktoz intoleransından olabiliyor benim bebeğim de de vardı alerji kaynaklı değil , relaktaz enzim vermişti doktor 1 hafta da köpüklüküğü gitmişti
VahsiKelebek_ incik iki gün sonra doktora gidicem o halde söylerim umarım benimki de öyledir ben alerjiden korktuğum için şu an inek sütü içeren ürünleri de tüketmiyorum ama yine köpüklü geliyor
incik VahsiKelebek_ alerji değildir sanmıyorum , kafana göre diyet uygulama şuan çünkü beneğinin ihtiyacı var Ca vs benim hem mukuslu hem köpüklü hem kanlıydı ve laktoz intoleransı dedi kan da aptt yüksekliğindenmiş o yüzden dr a götürdükten sonra gerekliyse diyet uygulamalısın 😊 çok geçmiş olsun için rahat olsun umarım çabuk geçer 😍
minikuzum67 VahsiKelebek_ çok geçmiş olsun şuan tamamen beni anlattiniz .benim bebeğimin de çoklu besin alerjisi var malesef aylardır uyku nedir bilmedi gündüz hep kucağımdaydi en fazla uykusu 15dkydi .gece saat başı uyanır sürekli kıvrım kıvrım kivranirdi karın ağrısından 😔 köpüklü kaka mı dersin mukuslu, kanlı kaka mı😔 geçmeyen pişik de cabası…aynı zamanda kolik bir bebekti . Çok çektik yavrumla .ama çok şükür şikayetleriniz azaldı 7.bucuk aydır diyetteyim ..bebeğimn uykuları düzene girdi .demem o ki hiç üzülmeyin, sabredin .tüm bu sıkıntılar geçecek ve siz kendinize gururla bakacaksınız
berfgen minikuzum67 çoklu besin nerden anladınız nelere vardı diyeti acaba ayrıca siz ne yiyorsunuz sakıncası yoksa bana biraz bilgi verir misinz acaba
cagla_2112 minikuzum67 bizdeki belirtiler de gürültülü kaka, mukuslu ve ara ara kan oluyor. Keyfi, uyukusu, kilo alımı iyi ama geçmeyen pişik eklendi belirtilere. Çok hafif bazen biraz daha kızarıyor poposu. Diyet yapmıyorum çünkü Süt ürünleri olmadan yaşayamam😢 17 sinde doktora gidicez bakalım 3 ay 23 günlük
Alinapoyraz Juniorannesi Merhaba çarpraz reaksiyon diye bir durum varmış bundan dolayı tüketme dedi 10-15 gün bebeğin bağırsakları rahatlasın ondan sonra yavaş yavaş deneyeceğiz tavuk balık vs. dedi sabretmeye calısıyorum 1 haftadır patates ve pirinç temelli sebzelerle yasıyorum bakalım umarım protein açarız çok yorucu 😢
inscnmya @hastalanmayancocuk instagram sayfasında mukuslu kaka postunu incelemenizi tavsiye ederim. Kanlı bez sorunu ortadan kalktıysa eksik proteinli besleniyor olabilirsiniz sebebi bu olabilir beslenmenizi düzelterek çözebilirsiniz belki. Benim bebeğim 7,5 aylık suan. 3.aydan beri kanlı mukusluydu bezi. Dr buna ragmen alerji demedi. Ama ben diyet yaptım yinede. Sadece süt ürünü değil net tahin de etki ediyodu. Bugun ilk kez aylar sonra mukusluydu, beslenmem cok kötü bayram sebebi ile.
dombilininannesi Kanlı kakayı takip edin eğer varsa nokta şeklinde kırmızılar diyette kaçak var demektir süt diyeti çok katı çünkü ben de 6 ay boyunca yaptım paketli hiçbir şey yemedim başka yerde dışarda hiçbir şey yiyemedim hep vegan şeyler tükettim. Zor bi süreç ama diyete uyduğunuzda inşallah 8. Aya doğru azalma oluyor bizim 8. Ayda bitti çok şükür 🙏