Mummyy 5aylığız burun tıkanıklığı için sterimar almayı düşünüyorum sonra otribebe yi gördüm var mı aranızda kullanan
Ikrazumra19 Mummyy ben direk serum fizyllki kullaniyprum daha kolay oluyor belli bir zaman sonra otribebe filan yapamiyorsun cunku yerinde durmuyor 🙄
doruknaz Mummyy 9 aylık olduk doğumdan beri hala otri bebe kullanıyorum . eczacı daha steril olur en az 6 aylığa kadar kullanın demişti
Serene Mummyy Belli aydan sonra otribebe kullanmak zor olabiliyor.Tabi eğer burun aspritöründen bahsediyorsanız.Mesela benim bebeğim burnunu çektirmedi hiç,o yüzden sprey kullandık hep.Sterimar kullanıyoruz şuanda,çok da memnunuz.
Potok Serene merhaba sterimarı kaç fıs sıkıyorsunuz acmıyor sanki bizimkini dünden beri deniyorum tek fıs sıkıyorum
Serene Mummyy Aynen,çekmeye gerek kalmıyor.Hem içerik olarak %100 doğal hem de basınçlı bir şekilde sıkıldığı için direkt gidiyor.
doruknaz Mummyy bana kolay geliyor. gun de 4 /5 kere 1 er ml monodoz burnuna sıkıp gunde1 kere de çekiyordum şimdi tıkandığında kullanıyorum sadece
Mom0870 Mummyy evet yumuşak çekiyorda zaten ya aslında hepsi aynı ucu yumuşak olması önemli kullan at uçlu steril. Çokta markaya gerek yok doktorum nurse harveys inkini önermişti eczanede yoktu bruno aldım ona da bakabilirsin canım
Serene Snykz Basınçlı deodorant gibi bir şişesi var,sıktığınızda hızlıca solunum yoluna ulaştığı için rahatlatıyor.Bir hamlede sıkılıyor.İçeriği de %100 doğal okyanus suyu.Bize de doktorumuz önermişti çok memnun kaldık.
Snykz Serene aaa iyiymiş damla damla verdigimizde arkadan aspirator yapıyoruzya bunda da arkadan aspiratör yapıyor musunuz ben sık çekmek zorunda kalıyorum dolu oluyor çünkü burnu
Serene Snykz yok hayır çekmenize gerek yok.Biz de bebeğim çektirmediği için sterimar kullanmaya başladık☺️
Ummuscetinkaya Ben serum fizyolojik sıkıp çekiyorum ama asla durmuyor ve sağlıklı çekemiyoruz, bu sefer de hırıltısı oluşuyor burnunda. Sterimarı kullandıktan sonra çekiyor muyuz ? İçini boşaltmam lazım çünkü burnunun.
Snykz Serene aaa anladım teşekkür ederim bnmki çektiriyor da damlayı damlattırmıyor 😁sağ sol kafa bi durmuyor
DilaraEmrah Serene acaba sterimarın hangisini kullanıyorsunuz? Şimdi baktım bir kaç çeşiti var o yüzden soruyorum