Cigdemom Birkullanici Elayberosmom Mminigimm PamukPrensesannesii Çocuk doktoru bişey olmaz yazmış şimdi ama nette kullanılmaz diyor sağdığım sakladığım sütle doymadı bi tane vardı zaten emzirdim bende
PamukPrensesannesii Cigdemom 3-4 saat emzirmeye ara verin. Dolaptaki sütlerinizden verin. Biriken sütünüzü de sağıp atın
esmerinadioya Osman gönülal emziren annenin arveles içebileceğini söylüyor hiç bişey olmaz içiniz rahat olsun Sütünüzü dökmeyin boşuna
Mrvklc97 Cigdemom ben hiç içmedim Parol dışında ama arkadaşın 5 yaşında ve 1 yaşında iki çocuğu var emzirirken ikisini de hep dolorex majezik buscopn içerm sağmam da bi sorun olmadı diyor. Ama bilemiycem ben cesaret edemedim belki ileride bi sorun olur
lohusaserbeti Cigdemom arveles içilebilir. Dr Osman gönülal var youtube ve instagramda onu takip etmenizi öneririm
gunes0312 Deletedmom_110 valla ne desem yalan olur ama dediğim gibi doğum sonrası içmeme müsade etmişti doktorum
ttrck Birkullanici hayır değil doğumdan sonra bile doktor arveles dolorex simflat veriyor , kafanızdan sallamayın. Osman gönülal ın videosunu izleyin doktorunuza sorun