Minbar Kızlar dün eşim izinliydi evden biyere çıktığım yok zaten bayram gezmesinden sonra biraz dolaşalım dedik her gören çok zayiflamissin çökmüşsün süzülmüssün kendine biraz bak gibi cümleler kullanıyorlar kendimi çok kötü hissediyorum birdaha dedim eşime bir yere çıkmayacağım. Kızım 13 aylık malum çok hareketli bende onun peşindeyim sürekli 47 kiloyum bu arada nasıl kilo alabilirim?
Fasulye12 Minbar denediniz mi bilmiyorum ama bebe bisküvisi, muz , ceviz , süt gibi karışımlar oluyor . Benim arkadaşım bu şekilde 4 kilo aldı. Bir de yatmadan ekmek arası patates kızartması yerdi. Ah ah keşke bendeki fazlalıkları sizinle paylaşabilseydimmmm😅😇
ravza_ecrin Minbar Al benden de o kadar sen yine benden iyiymişin ben 42 kg 40 aylık ve 6,5 aylık hareketli çocuklarla. Ama ben oldu bitti zayıfım yemekle pek aram yok kendimi bildim bileli hamilelik hariç 45 i geçmem
Minbar Fasulye12 Ay hiç denemedim en kısa sürede deneyeceğim inşallah çok teşekkür ederim 🌸 Valla hiç hayır demezdim 😂
Elif1150Ecem Minbar anladım, makarnayı gece yatarken yiyin 🤗 yiyip üzerine yatarsaniz kilo yapar,kuru yemiş tüketin,pekmez tahin birlikte yiyiniz, kek börek unlu mamuller, tatlı şerbetli olanlar bunlar bol kalorili şeyler….
Minbar ravza_ecrin bende hamilelikte 59 u gördüm ilk defa.Benimde yemekle pek aram yoktur Ya bı iki ay öncesine kadar iyiydim son zamanlarda çok zayıfladım
ravza_ecrin Minbar valla böyle geldik böyle gider ben artık çevreye kulakları yıkadım bende böyle yapacak birşey yok 😊
aleren_13 Minbar psikiyatri ye gidip danışın bence. Eğer emzirmiyorsaniz yeme bozuklukları ile ilgili müthiş kilo aldıran zararı nerdeyse olmayan ilaçlar var. Zestat mesela. 2 ayda 5-10 kilo garanti 🤗
sofyakus Minbar tiroidlerin fazla çalışıyor olabilir mi , doğum sonrası dengeler değişebiliyor bir kontrol ettirmenizde fayda var