Mbrcm Miniminiprens biz Hepsiburada dan 147 TL ye aldık bu hafta geldi yatırdık gazına iyi geliyor sallayınca. Ama gazı geldiğinde hamakta da zor duruyor açıkçası Sadece gazı yokken yatırıp salladiginizda gazının çıkmasını kolaylastiriyor uyuyor sakinlesiyor bir anda gaz geldiğinde yine ağlıyor yatmıyor
Arenn Miniminiprens bliss marka aldık 8 aylığız hala kullanıyoruz biz çok rahat ettik çatşafın içindr sallayın rahat ediyorsa hamak alın derim biz ebebekten aldık ama nette daha uygunları var hepsi aynı bence ama ben kemik gelişimini olumsuz etkiler diye korktuğumdan içine bir sürü battaniye çarşaf falan koydum eğik yatırmadım dr da önermiyorum demişti hamak ama içi düz olduğu için ve salladığım için ben çok memnun kaldım
sevimli61 Miniminiprens benim bebeğim kolikti öarşafla sallarken sakinleşirdi hamak beşik aldım onda asla yatmadı sevmedi
Zynps Miniminiprens 2 aylıkken bende hamak aldım hepsi buradadan çok rahat ettim gündüzleri hep onda uyuyor uyanınca hafif tekrar sallıyorum devam ediyor uykuya tabi alışması 2 haftamızı aldı
nuroykuomer bebeğim kolik titreşimli ana kucağı aldım 2.el sevmedi yatmadı içinde, gene benim kucağımda sakinleşiyor yani kesin çözüm değil 😐
bircaaannn Miniminiprens kesinlikle çok rahatlatiyor 1 aylıktı yaklasik kullanmaya basladigimizda hâlâ kullaniyorum.
Esraela_ Miniminiprens benim bebegimde ilk hafta ise yaradi dahada yatmak istemedi. Suan bosa duruyo evin ortasinda 😭 ve bizimki bildiginiz hamak gibi. Anne karninda hisseder rahatlar dediler ama cok gaz sancisi Cektigi icin sadece kollarimda rahatliyodu.