Hilalceylin T-24 Konya Medova Hastanesi Dr.Azer Aras ULUĞ (bayan doktor) Çok çok çok memnun kaldım dünya tatlısı bi doktor
Zynpemrh Medipol Bağcılar Dilek benk şilfeler çok memnun kaldım hem ebeler hem mahremiyet ilgi herşey mükemmeldi 😊
deletedmom1212 Ozsahantuba cok kötü olmus bu genesiste normal ve sezeryan dogum icin sadece mahmut veya pınar hanım iyi diye biliyorum diger doktorlar hakkında bilgim yok gecmis olsun
SukranUras Elifbese ya ben kan aldırırken bile kötü oluyorum bilmiyorum tansiyonum mu düşüyo artık kan şekerim mi düşüyo böyle elim ayağım boşalıyo resmen hatta bayılmışlığım bile var o yüzden sezaryen oldu benimki 😊 korkudan ağlıyodum ben ama sonra bu muydu yani dedim 😂
Suleyilmaz T-24 esenler avicenna hastanesi Dr ayfer akgün 😌 aşırı memnun kaldım 9 ay boyunca motivasyon ve ilgi alaka tamdı
OmerAda Özel Ankara koru Hastanesi Çukurambar Prof.Dr.Aydan Biri muayene ücreti 500tl doğum ikiz-sezaryen 15bin
Anne_6 Kocaeli Akademi Hastanesi Yaşar çeğil çok memnun kaldım. Çok ilgili rahatlatıcı. Doğumum da çok kolay ve hızlı oldu. Yine hamile olursam kendisine giderim.
Ylmz sm_goktugada evet ben çok memnun kaldım normal doğum yaptım. Suyum geldi bi gün boyunca bekledim çok şükür ebeler hemşireler doktorum hepsi cok iyiydi çok memnun kaldım yani