gde3845 Merhabalar…2 buçuk aylığız anne sütü mama şeklinde gidiyoruz bu zamana kadar kaşık biberonla devam ettik ama artık zor oluyo onunla drbrowns aldık ama onu da tutmadı nasıl alışır
elifnurkerim gde3845 avent natural +1 olacak, response olani alma duz natural olacak, bebekler bunu tutuyor, anne memesine en yakin biberon
gde3845 tgbayy keşke ilk avent alsaydım ya oğluma ondan kullanmıştım bu sefer bunu çoğu kişi önerince denedim ama tutmuyo
Meyrat Benim bebeğim biberon tutarken bir anda bırakmıştı nukun damaklı gibi biberonu var bi onu aldı sonradan birde aventin suluğuna koyup öyle yedirmiştim kızımı sulukları alıyolar genelde deneyin bence 🫠
gde3845 selnsnc en büyük korkum meme reddi yapması işte drbrowns red yapmıyo dendi onuda tutmuyor bebeğim dünden beri denememe rağmen
ahsengunesveannesi gde3845 bendede Philips Avent var yalnız biberonu ısırıyor normal memeyi emdiği gibi emmiyor sebebi nedir acaba bizde de mi biberon reddi var demek oluyor bu ? Biliyorsanız bilginize talibim 🌸
elifnurkerim ahsengunesveannesi aventin natural response serisini benim oglum da isirdi ama duz natural olanlari isirmadan emdi, sizinki hangisinden?
ahsengunesveannesi elifnurkerim düz benimkide neden almıyor anlamıyorum emziğide ısırıyor emmiyor biz de problem var sanki