Themom_ Kızımın doğum günü icin elbise sipariş verdim “ sekerkiids “ diye bir satıcıdan 2 tane lekeli kullanılmış havuç pantolon bir tanede kullanılmış lekeli erkek ceketi yollamışlar. Çıldırıyorum su anda
Fasulye12 Themom_ dolandırılmamıza üzüldüm ama instagramdan alışverişe yapmaya nasıl güvenebiliyorsunız? Tüketici hakkı yok , yasal muhattap yok . Geçmiş olsun ama e-ticaret sitelerinden şaşmayın . (Trendyol , hepsiburada vs gibi )
TgbHmzz Themom_ Ahh bu insanlar insanlarımız ne biçim bir insan olduk biz böyle hiç insanlık vicdan Allah korkusu da kalmamış umarım paranızı geri alırsınız bunlarla uğraşmak lazım pislik insanlar.
Emine_elis Themom_ kızıma doğum günü için elbise bakyrdm mimezura sayfasından aldm birebir aynı ve çok ilgili bı hanımdı. Müşteri memnuniyeti çoktu öyle karar verdim aldım cnm . Bnde bir kez bandana sayfasında sipariş verdim para gönderdim 3ay ürün gelmedi her gün aradm msj attım sürekli şikayet edeceğimi söyledim kargomu bir umutla beklediğimi dolandırıcı olduklarını yazdım kimse bakmadı denk geldi başka bir sayfada paylaşım yapmışlar ben de siz dolandırıcısınız falan diye tekrardan yazdığımda hemen işte kargonuz karışmıştır öyle şey olmaz gibisinden konuştular ben de karıştıysa o zaman kargomu bekliyorum falan dedim kargomun gelmediği halde şikayette bulunacağımı söyledim sonrası kargomu gelmişti Bir daha da korktum sipariş vermeye bu elbiseyi de kapıda ödeme yaptım şeffaf kargo ile gelmişti
Themom_ TgbHmzz Kargoya geri gidiyorum aksam kapanışta hesaplarına para geçiyormuş para geçmeden halletmem lazım.
TgbHmzz Themom_ Alsında ödemeyi yapmadan kargoyu açacaksın sonra iade edeceksin olmuyor mu acaba öyle
Themom_ Muhammed-eren Ben değil annemler teslim almıs ben evde değildim yoksa açmadan alır mıyım hayatımda ilk defa instagram sipariş verdim oda elimde ptladı
neanladinyurdagull Muhammed-eren kapıda ödemede olsa birçok kargo acilmasina izin vermiyor parayı alıyor teslim ediyor
Arzucln Ben böyle sayfalara asla güvenmem paylaştıkları resimler bile ben fake yim diye bağırıyor resmen nasıl güveniyorsunuz paylaşımlarında beğeni bile yok üzüldüm adınıza :(
Themom_ Arzucln Ya asla inanmam aslında almam yani bende kendime inanamıyorum ama işte olacağı varmış
Emine_elis Themom_ kuzum Bir de verdiğin elbise ben bayağı araştırdım 2500 Gibi fiyatlar dönüyordu benim verdiğim elbise daha sade çiçekli falan 600′e aldım ben onu
Themom_ Emine_elis Ya 1500’e alacaktım cok güzel bir elbise bulmuştum ama bu birden karşıma çıktı ay dedim alayım bari ama sonuç ortada
alparslan1_ Themom_ instagramda çok farklı modeller ve çok uygun fiyatlar olmasına rağmen ben lcw gibi yerlerden alıyorum. Bu durum çok olası bir şey instagram için. Ama geçmiş olsun insan inanıyor bazen. Çok gercekçi oluyor konuşmalar vs.
Themom_ alparslan1_ Ya inanın ki aslında asla instagramdan alısveris yapmam daha önce hicte yapmadım. İlk defa basıma geliyor cok kızgınım kendıme su anda
sezer2022 Themom_ resmi internet sitesi olmayan hiç bi yerden alışveriş yapmayın,, zaten kapıda ödemenin amacıda ürüne bakıp, sonra parayı ödemek, keşke bakmadan ödemeseydiniz geçmiş olsun
Themom_ sezer2022 Ben evde değildim annemler almıs ben gelince açtım şok geçirdim yolladıkları seyler leş gibi de kokuyor ölmüş birinin eşyası mı yoksa kendi kullndıkları kıyFetler mi bilemedim.
Themom_ TgbHmzz Ben teslim almadım annemler almıs evde olsaydım önce açıp sonra parasını ödeyecektim ama işte.