livanurvealpinannesi61 babyyyy1 çocuk için huma Kids store, dad Kids, bir hayal bir çocuk, moms brand, minicity, modacocukhatay, uçar bebe, anne bebek sorgun
haticenurrr babyyyy1 cok gecmis olsun böyle hesaplardan alısveris yapmadan önce mutlaka sayfayı inceleyin yorumlarda sahte yorumları anlarsınız direkt belli oluyor yorum yoksa begeni yoksa zaten güvenmeyin
Azra41 babyyyy1 sayfa hakkında bilgi edine bilirdiniz sayfaya girerek sağ üstte 3 ok işareti var sayfaya ait bilgi vs yazıyor ne zaman katıldıkları inst. Kaç kes isim degistikleri vs vs yaziyor zaten ona bakaraktan dolandirici olup olmadigi anlaşılır. . çok çok geçmiş olsun 🥹
Bir-prens-annesiii babyyyy1 sırf bu yüzden hep aynı sayfadan alırım kıyafeti güvenmediğim yerden asla sipariş vermiyorum çok şükür bu zamana kadar da hiç mağdur olmadım
AngrBoda_ babyyyy1 O kadar güzel alışveriş siteleri varken neden ins den alışveriş yapıyorsunuz yazık günah paranıza geçmiş olsun
Hazal-askin babyyyy1 ya lütfen dikkat edin başka zaman miktarı önemli değil de insanın canı sıkılıyor böyle şeylere
babyyyy1 Hazal-askin yaa sorun da o zaten para evet çok değil giden gitti ona üzülmedim ama kendimi bu konuma düşürdüğüm için hem üzüldüm hem kızdım
pinkooo_02 babyyyy1 sırf böyle şeyler yaşıyacam diye instagramdan asla alışveriş yapmıyorum geçmiş olsun
Kahvedelisianne babyyyy1 ay gerçekten hala İnstagramdan alıveriş yapan var mı? Gir trendyoldan yap alışverişini. Ben asla güvenmem valla. Beş liralık bile bir şey almam.
pivpivpivahmedmuhsin babyyyy1 Ay ben de bir kez dolandırıldım. Normalde güvenmeyen biriyim söylediğiniz gibi. Boşluğuma denk geldi. İki tane çok güzel Crocs tarzı terlik almıştım. Bana babaanne terliği göndermişlerdi ahahahahha 😁 Yurttaki arkadaşlarımla çok gülmüştük. Hala aklıma geldikçe gülerim.
pivpivpivahmedmuhsin babyyyy1 Ya 😁 Bana da öyle geldi. En azından gelen bit şey olunca insan rahatlıyor. 😁