Yagmuryigit Kızlar 2aylik bebeğimin kilosu fazla her gören sen bu çocuğu emzirmiorsun mama veriorsunda saklıyormusun diorlr oysaki emziriorrum mama asla kulanmiorum morelimi bozuorlar 2aylik bebeğin kilosu ne kadar olmalı ?
Elfgrn Yagmuryigit Bu bebekten bebeğe değişir doğum kilosu nedir ve bu 2 ayda kaçar kilo aldı. Çevreye bakmayın bu kadar sağlığı yerindeyse yeter ne insanlar var bebeği kilo alsın diye bakan yalan borcunuz yok demekki sütünüz yarıyor ki kilo alıyor. Takılmayın insanlara bu kadar verin cevabınızı susturun bakın keyfinize sıkmayın canınızı
aysimamomy Yagmuryigit Doktorlar mamayı azaltın diyolar ama anne sütüyle alınmış kilo asla zararlı degil diyorlar asla obez vs yapmaz anne sütü alıyor daha ötesi varmı kimseye kulak asma benimkide zayıf bile degil normal aralıklarda ama pufpuf degil mesela canı içinde olsun yeter diyorlar mesela zayıf olsa ayrı dert normal olsa ayrı gene dert tombiş olsa dahada dert millet hepsine bahane buluyor canım takma sen 🤗 iki aylık bebek kilosu kız ise 4700 civarında erkek ise 5200 civarında olsa yeterli kilodadır bunlar ortalama rakamlar bebekten bebege degişkenlik gösterebilir…
mombabyy Yagmuryigit zayıf olsa bakmiyorsun diyorlar kilo alsa mama veriyorsun kimseyi mutlu edemezsin bana da öyle diyorlardi en iyisi bebeği buyuyene kadar kimsenin yanına sokmamak maşallah da demezler nazarları kötü bu tiplerin
neanladinyurdagull Yagmuryigit bebeğiniz zaten kilolu doğmuş 2.ayda da bu kilo normal.2800 doğdu bebeğim 4 aylıkken sizin şu anki kilonuzdaydı banasa zayıf diyorlar ama bilmiyorlarki bebeğim küçük doğdu
Yagmuryigit Elfgrn 3800dogdu şuan 6270kilosu herkes ayrı birşey Dior anneliğimi çok sorguluyorlar annesi kiyafetlri sıkıyor annesi çok tombul fazla mama verme diorlar ama mama vermiyorum diorum yalan söyleme diorlar insanlri kırmak istemiyorum ciden sıkıldım bu durumdan çok akıl veriorlr
Yagmuryigit aysimamomy yok mama kulanmiorum zatende çok sorguluyorlar beni herşeye birşey buluorlar bu durum canımi fazlasıyla sıkıyor
Elfgrn Yagmuryigit Yav bırak kır şu insanları senden önemli mi üslubum lütfen yanlış gelmesin ama ilk kendini bir salla bebeğini senden iyi düşünen olmaz onların ki boş torba lafı yaramış almış sen kırılacak diye eksiltme lafını çünkü bazen başkası kırılmasın diye insan kendini kırıp parçalıyor. Kimse senden kıymetli değil bebeğinden kıymetli değil Allah korusun ya sen bu stresten sütün kesilse ne olacak o insanların faydası gelecek mi bu sefer de başlayacaklar aman sütün yok mu aman mama veriyorsun işte al bak neden anne sütü içmiyor vs vs uzayıp gidiyor bu liste o yüzden kendini bebeğini düşün çok güzel kilo almış bebeğin maşallah sübhanallah rabbim sağlığını daim kılsın. Sen lafını eksiltme onların lafı bitmez sütünden bezine kasindan gözüne illa birşey bulurlar.
ayseee_ Yagmuryigit insanları kıracaksın başka türlüsü olmuyor,benim bebeğimde çok zayıf bir yıldır duymadığım laf kalmadı,takmayacaksın baska yolu yok,kilolu olsa da laf ediyorlar zayıf olsa da
DenizAsaf Yagmuryigit bebeğiniz aylık ortalama 1 kilo almış normal oda benim bebeğim de aynı kiloyu aldı o zamanlar sadece anne sütüyle
parpaaliii Yagmuryigit ayda 1,200 kg gibi bir şey almış . Demekki sütünüz baya yağlı gayet normal Maşallah Subhanallah 🤲🏻🥰 özellikle erkekse gayet normal . Siz kulak asmayın boşverin . yav he he diyin geçin 😂
aysimamomy Yagmuryigit Ama sizin dogum kilonuzda önemli nerdeyse 4 kiloya yakın dogmuş 6larda olması gayet normal benim bebegim 5800 şuan mesela 3 aylık ama dogum kilosu 2700dü kilosu yerinde dogan bebek daha çok kilo koyar üstüne haliyle bu gayet normal zaten ayda bi kilo alması lazım en az 500 gram şeklinde. Herşey yolunda fazlası olan bir durum yok.
Yagmuryigit aysimamomy bu ayın 14ünde tam 2aylik olcak işte tam iki aylikta değil herkes birşey diyince üzülüyorum 3800dogdu
Elfgrn Yagmuryigit benim bebeğimde sizin ki gibiydi gören mama veriyorum zannediyordu. Kimseye ağzını açtırmadım biliyordum ki bir olay Allah korusun sütümü bile keserdi o yüzden gerekli cevapları verip baştan susturdum size bu yüzden diyorum kırın insanları diye baştan böyle yapmazsaniz devamında yüz bulup devam edecekler kendilerine laf söyleme hakkı görecek herşeye kılıf bulacaklar. Anne sütü alıyor kızım hala alabildigi kadar alsın diye bakıyorum yarıyor mu yarıyor kilosu falan bayağı yerinde hala 14 aylık oldu ek gıda sorunumuz var buna rağmen kilosu yerinde bu demek oluyor ki anne sütü yarıyor. Sizinde muhtemelen öyle olacak sağlıkla büyüsün sakin takmayın kafanıza tam tersi sevinin kilo alıyor sütüm yarıyor diye