miniklerle1 seda58_85 Ella etkili ama değil mi gebelik olmaz yani ? Gecikme olsun da aman ona da razıyım 🫣
azrasmommm miniklerle1 adet düzenini bozuyor. Çok kez kullandım hepsinde de düzenimi bozdu. İçinn rahat etmiyorsa test yap canım
seda58_85 miniklerle1 evet ella kkullandım içlerinde arastırmalarıma gore en etkılısı ben hamıle kalmadım canım inşallah sende kalmazsın😀
azrasmommm miniklerle1 ella da kullandım hemen hemen hepsini kullanmışımdır. Hepsinde aynı etki canım. Hamilelik yaşanmadı içtikten sonra ama adet düzenim bozuldu sonra normale dönüyor
azrasmommm miniklerle1 yüzde 100 koruma sağlamaz demiş arkadaş ama yüzde 100 e yakınn koruma sağlar. Aslında ne kadar erken içersen o kadar etki oranı yükselir
Masal05ozge Geçmiş olsun ertesi gün hapı %100 koruma sağlamaz Hamile olma ihtimalin olabilir test yaptur
miniklerle1 azrasmommm Düzenim bozulsun da razıyım ya of inşallah haöile değilimdir ara ara sancı giriyor sivilcem de çıktı göğüste hassasiyet de var . Tüm belirtiler var yani suan adet öncesi her zaman olan şekilde
miniklerle1 Selimert 4-5 gün gecikmişti ama o ay ben ertesi gün hapı kullandım muhtemelen ondan oldu .