Zubeydeeren Asel2019 bazen emerek uyur bazen sallarım ama gece cok uyanıyor emmek için cok az emer geri uyur bu döngü her gece böyle yoruldum artık bi care bulamıyorum oglum 4 aylik olacak 1 hafta sonra
Asel2019 Zubeydeeren 1-2 hafta uyku egitimi vermeye calış 5 aylık olunca geçer insallah ek gıdaya geçince biraz daha uzun uyur daha az kalkar insallah minik melek❤
Asel2019 Furufuru bazen bizimkisi de yanımda emerek uyuyor ama ben uyuyamıyorum sırtım agrıyor artık😔
Ygtek Kizimkuzum ya bende aynı sekilde gerçekten. Oyuncak verincede düşürüp cok sinirleniyor bütün keyfi kaçıyor. Vicdan yapıyorum bu yüzden
Asel2019 Nil595959 o arada hiç emmek için kalkmıyor mu? Bizimkisi 10 hatta 20 kere kalkardı😂 Masallah meleginize❤
Asel2019 Sldalpy ek gıdaya geçince düzelir bir de uyku eğitimi de verdin mi ohh miss bence 😊 ben yaptım işe yaradı ama nazara geldi bozuldu simdi tekrar yapmaya calışıyorum
Asel2019 Ygtek kesinlikle dene eğitim vermeyi hatta 5 aylıktan başla yavaş yavaş ben verdim 5 aylikken 2 ay cok güzeldi hersey sonra nazar değdi şuan 8 aylıgız tekrar uyku egitimi veremedim çok hareketlendi zorlaştı
Ygtek Asel2019 vericem canım ınsallah basarılı olurum cunku sürekli meme isteyen bi cocuk uykusuzluk cok yıpratıyor
Asel2019 SevNurRel Allah kolaylık versin canım diş çıkarıyordur belki uyku egitimi vermeyi hiç düsündün mü? Bebeginiz uykuyu çok sevecek diye bir kitap var orada herseyi anlatıyor.
Asel2019 Neset normalde gece uyusa sadece 1 defa acıktıgı icin uyanırlarmış sonra yine 3-4 saat kesintisiz uyurlarmış ama nerdeeeee
Zeyneeep Asel2019 benim oğlumda emerek uyur ama sizin için daha iyi değil mi ben emziriyorum uyuya kalınca uyandırıyorum iyice doysun sonra direk yatıyorum bidahada uyanmıyo
Asel2019 Zeyneeep benim kızım her uyandıgında agzında meme istiyor haliyle bende uyanıp veriyorum uyuyamıyorum da😔
Asel2019 zumramomm kızım 8 aylık oldu yatmadan önce kendi yaptıgim mamadan veriyorum özellikle yogurtla ama bana mısin demiyor emmeye alışınca devamı geliyor. Daha önce uyku egitimi verdim 2 ay rahat ettim gece 1 kere maksimum 2 kere kalkardı ama nazara geldik egitim yalan oldu. Şmdi tekrar egitim vermeyi deniyorum emme alışkanlıgınö da unutturmaya calışıyorum
Almilammm Asel2019 merhabalar emerken uyumayı bitirmek istiyorum, 11 aylık olcak nerdeyse , gündüzleri çok emmek istemiyor. Yyku vaktinde memesiz olmuyor, tecrübe lerinize talibim 😊
Cann Zeyneeep bunu düşündüğüm için pirinç unu yaptım yatmadan önce yedirdim tok tutup uyku yaptığını söylemişlerdi ama yine aynı şekilde uyandı bı farkını göremedim 🤷
Denizulas-21 Asel2019 ben ben ben 😃 aslında doyduğuna da inanıyorum gelişimi çişli kakalı bez takibinden ancak huy mu edindi nedir özellikle son günlerde yarım saat kırk dakika bir saat uyanıyor memeye ağzını dayıyor 2 dk sonra yine gidiyor yerine koyuyorum tekrar aynı kısır döngü bunu diş sancısı ve atağa bağlıyorum inşallah böyle devam etmez çünkü kalkıp kalkıp yatmak çok zor bende en sonunda yanıma alıyorum öyle uyuyoruz tabi yanıma yatmayı da huy edinmiş olabilir 🤨
Asel2019 Denizulas-21 bende öyleyim cok sık uyanınca yanıma alıyorum emziriyorum uyuya kalıyor. Kesinlikle memeye ve yanımızda yatmaya alıştılar
nazli_19 Asel2019 nerdeyse yaşına girecek emerek uyuyor memenin basında uyuyor ısırıyor ağzından alınca uyanıyor özellikle son 1 haftadır iyice kötüleşti ne yapacağımı şaşırdım