Nil595959 Asel2019 1 yaşında kızım meme ek gıda olarak gidiyor gündüz uykularında da emerek uyuyor gece de. Akşam 10da emzirip uyutyorm memede uyua kalıyo sabah5de kalkp emerek yine uyuya kalıyo. Tekrar sabah 10 da kalkıyo
Asel2019 Nil595959 o arada hiç emmek için kalkmıyor mu? Bizimkisi 10 hatta 20 kere kalkardı😂 Masallah meleginize❤
Eesmaaanur Betulemre alışkanlık sanırım. Ben çok aç olduğunu düşünmüyorum. Ya kucağıma alıp dalmasını bekliyorum ya da emziriyorum uyuyor.
Betulemre Eesmaaanur bende alışkanlık oldugunu düşünüyorum artık biseyler yapmam lazım uyuduğumdan bisey anlamıyorum
Hiravzem Eesmaaanur artk zombiye döndüm uyuyamıyorum kişisel bakımıda şuraya bırak bazen diyor sen çocuktan baya saldın kendini canımcım ağzının üstüne köseli terlikle vurasım geliyor gelde sen bi gün bak gör bakalım nasılmış diye
Eesmaaanur Hiravzem aynen öyle. Neymiş ev dağılıyormuş toplu değilmiş. Ben dağılmışım kendimi topladım da ev kaldı sanki.
yildizcihan Asel2019 17 aylik kizim emerek uyuyor. 🙄 emzik biberon ne yaptiysam alismadi. 24 ayina emzirmeyi dusunuyorum sonra ayiricam insallah
Ygtek Asel2019 4 ay 22 günlüğüz emerek uyuyor hatta memede bütün gün yatmak istiyor. Bütün düzenimiz bu 4. Ayda mahvoldu ya 6. Ayda eğitim vermeyi denicem tek umudum
Kizimkuzum Ygtek Tek olmadığımıza sevindim açıkcası çünkü benim kızım da sürekli memede kalmak istiyor ben de oyuncak vs şeylerle çok ilgilenmediği icin endişe duyuyorum acaba hata mi yapıyorum diye
Asel2019 Ygtek kesinlikle dene eğitim vermeyi hatta 5 aylıktan başla yavaş yavaş ben verdim 5 aylikken 2 ay cok güzeldi hersey sonra nazar değdi şuan 8 aylıgız tekrar uyku egitimi veremedim çok hareketlendi zorlaştı
Gizemabc Hatice3838 ya 40ından sonra uykusu biraz düzene girer diyorlar çevredekiler kandırıyorlar mı😕 benim bebeğim 17 günlük sizinkiyle aynı durum🤷🏽♀️
Bonsy Gizemabc giriyor merak etmeyin.. ben de daha kötü olacak diye endişe ediyordum ama uzun uyumalar başlıyor düzgün edebildikleri için
Cananne Gizemabc kandırıyorlar 40ndan önce daha iyiymiş, daha düzenliydi... Belli saatlerde uyur emerdi. Şimdi karmakarışık ve düzensiz 🙈🙈🙈🙈
Gizemabc Ah ah bu uykusuzluk biz anneleri mahvediyor🤦🏽♀️ Hayır gece acıktığında uyansın tamam emsin uyusun ama. Bebeğim uyanıyor emiyor, uykuya dalıyor. Yerine yatırımca ıh gık hemen uyanıyor. Annesi de zombiye dönüyor🧟♀️
Bonsy Aselhafsam memeyle cebelleşmesi uyuma çabası emerek uyuyursa emecek enerji olmayınca uyuyamıyor emmeye çalısıyor ama hali yok.. benimki de öyle malesef O zaman alıp göğsüme hafif sağa sola sallıyorum uyutuyorum
doruknaz Asel2019 9 aylık olacağız oğlumda emerek uyuyor. ama emmesi bittiğinde uyudugu anda ağzından aliyorum göğsümü artık. çünkü dış çıkardığı için dişlerine zarar veriyormuş uzun süre memenin ağzında kalması
inatdelisi Asel2019 yalnız değilsin 4 ay 4 günlük memede uyuyoruz ve işe başlamam gerek ne yapacağım bilmiyorum 🤦🏻♀️
Neset Asel2019 hem sallayarak hem emzirerek uyutuyordum. Sallamayı bıraktık ama emmeden uyumuyor. Ağlama krizlerine giriyo. 11 aylık doktor gece emsin kesme dedi eğer kes deseydi kesecektim. Çok yoruyor çünkü hele diş döneminde 😩 15 defa kalktığını biliyorum. Normalde 8-9 saat uyur ve 4-5 defa uyanır 😒
Asel2019 Neset normalde gece uyusa sadece 1 defa acıktıgı icin uyanırlarmış sonra yine 3-4 saat kesintisiz uyurlarmış ama nerdeeeee
Ygtek Kizimkuzum ya bende aynı sekilde gerçekten. Oyuncak verincede düşürüp cok sinirleniyor bütün keyfi kaçıyor. Vicdan yapıyorum bu yüzden
zumramomm Asel2019 canim uzun bir sure devam eder doğduğundan beri nasıl alisirsa öyle gider.3 kere uyandırdı gece suan 6aylik olduk 1haftadir 1kere emiyor.ek gıdaya basladigimiz için olabilir.birde büyüdükçe gece uykuları düzene giriyor eğer rahatsızlığı yoksa
Asel2019 zumramomm kızım 8 aylık oldu yatmadan önce kendi yaptıgim mamadan veriyorum özellikle yogurtla ama bana mısin demiyor emmeye alışınca devamı geliyor. Daha önce uyku egitimi verdim 2 ay rahat ettim gece 1 kere maksimum 2 kere kalkardı ama nazara geldik egitim yalan oldu. Şmdi tekrar egitim vermeyi deniyorum emme alışkanlıgınö da unutturmaya calışıyorum
Kizimkuzum Asel2019 Benim kızım da emerek uyuyor kucakta sallayarak uyutmaya alıştırmaya çalıştım ama başarılı olamadım pek.
Sevgiemre Hiravzem benim bebegimde 6 aylik emerek uyuyor bence cok gzl surekli sallamaktansa daha iyi
Hiravzem Sevgiemre sallamak değilde kimileri diyor bebeğim kendi kendine uyuyor işte elimi sırtına vuruyorum pat pat piş piş uyuyor bende öyle yapmak isterdim hem sağlık açısındanda emdikten hemen sonra uyumaması daha iyi