motherthea laylaozdemrr ben bu enerji olayına çok inanıyorum biraz da psikolojik olabilir ben giydirmem mesela abim dahi verse öyle diyim biri giymiş diye değil enerjisi geçer gibisinden
laylaozdemrr motherthea inanmakla ilgili batıl inançlar gibi mesela inanırsan ve uygulamazsan başına gelir misal ilk kakayı 40 gün saklamak ne bilim sarılık olmasın diye sarı örtü örtmek 40 gün dışarı çıkarmamak asla inanmam yapmadımda bişeyde olmadı bide şey var lohusa kadın evde yalnız kalmaz 40 gün 10 gün yanımda biri kaldı yaram iyileşene kadar şuan 1 ay olacak yalnızım hiçbişeyde olmadı çok şükür
motherthea Nurbost bir kez denedim normal de evimi hep sirkeyle silerim banyo sularına katarım çocuklarımın ama eşya da olmadı sanki bana geçti yani kötü enerji 😕
uykucukedi motherthea ya bu inanç meselesi bence çünkü inanarak evrene enerji gönderirsen o sana geri dönüş sağlar inanmayan insanlar da o doğal taşlar felen işe yaramaz mesela ama aldığınız esylari yikadiktan sonra birşey olmaz bence çünkü enerji taşı felen alırken oradakiler toprakta fleen bekletiriyor enerjisi bosalsın diye sizde temizledikten sonra birşey olmaz bence
uykucukedi motherthea rica ederim dediğim gibi doğal taş alırken bile satıcılar bir gün toparakla temizleyip kendiniz için niyetlendirin diyorlar sizde eşyaları o şekil de yapın temizleyin yıkayın kendiniz için niyetlendirin gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz 🙏
motherthea benaslindayohum bende satıyorum da alamıyorum sadece sıfır etiketli falan alıyorum alacağım inşallah bir kaç tavsiye geldi
Haffuse Enerji degil de, pislige inanirim🤣 Ikinci el olarak, kiyafet yatak gibi seyleri tercih etmem. Aklanip paklanacak seyleri alirim, aliyorum🤗
motherthea Haffuse evet alırken dikkat etmek lazım ya ben mesela bir şey satarsam öyle özenli yollarım ki alanlar hep kokunuz nedir der ya da böyle özenli paket için teşekkür eder kendim nasıl bulmak istersem öyle yapıyorum 😊
motherthea laylaozdemrr onlara kesinlikle bende inanmıyorum inanmam da benim konum enerji tamamiyle batıl inançlara inanmıyorum bende ☺️
Gizemlibirisi Ben oğluma oturak aldım ikinci el,kizima mayo şapka takım aldım yürüteç falan olmasaydı ikinci el alırdım tertemiz de geldi aaldiklarim.bence bir sakincasi yok.hatta kuyumcuda ikinci el küpe aliyorum
Melek_annesi_06 motherthea ben alıyorum yoksa kızıma kendime o kadar şeyi ucuza bulup alamam alsamda 2 parça alırım anca el kadar şeyler çok pahalı ne gerek var kötü enerjiye gelince bı ara çok takıyordum ama şimdi pek düşünmemeye çalışıyorum yurt dışında 2.el kültürü çok yaygın birazda ondan içim rahatlıyor her kesimden insan alıp kullanıyor 😉
motherthea Melek_annesi_06 bende kuzenimden alıştım ilk o da Almanya’da yaşıyor alıp satıyo falan bende satıyorum alıyorum
Kuzularinanasi motherthea ayy yok daha neler.ben inanmam oyle seylere.cocuklarim kuzenlerinin kiyafetlerini giyiyor.bnde kuzenimin esyalariyla buyudum.kizlariminkini yine kuzene ve arkadasa veriyorum.ne sakinca olabilir ki bunda.enerji fln bunlar batil seyler bana kalirsa.
kahvekokusuu motherthea eğer öyle bisey olsaydi bizim evde huzur olmazdi😂 ben hamile kalinca apar topar kendi evime cikmak zorunda kaldim normalde esya parasi biriktiriyorduk esimle çalışıp ama tam bi birikim olmamıştı bulasik makinemi yemek masami ikinci el aldim oğlum doğdu besigini bebek arabasini ikinci el aldim yani aklima gelmiyor simdi ama baya şey aldim cok şükür iyiyiz yaa bi sıkıntı yok🥰