elisa2203 Kizim suan 12′5 aylik emeklemeye ugrasiyor ama yapamiyor kendini bir yere tutunup kaldiramiyor endiselenmem gerekmi tedirgin oluyorun
Kk41 elisa2203 oğlum da öyleydi 12 aylıkken hatta doğum gününde emeklemeye başladı balonların peşinden gitcem derken . 14 aylık sıraladı 20 aylık yürüdü endişe etmeyin . Zaten 18 aya Kdr normal . Emeklemeden yürüyen bebeklerde var
yusuf11 elisa2203 iki kizim 11 aylikken yurudu oglum 7 bucuk aylikken adim atmaya basladi yurumesi 9 ayi buldu hic emeklemedi bazi cocuklar hic emeklemeden yürüyor
mavibaybe Bugün tam 11 aylık olduk 2 3 gündür 2 3 adım atıyor ne zaman yürür sizce adım atmaya başaladıktan sonra ?
Kuzeynepp elisa2203 hiç endişe etmeyin bizde 15 aylıkken yürüdük o zamana kadr adım bile atmıodı. Onlar hazır hissedince yürür.
Alpbaby 13 aylık yürümüyor aslında emeklemeye 6. Ayında başladı tutunup kalkmaya 9. Ayında başladı yürüme arkadaşını sürüyor 1 aydır ama yok yürümüyor 😂
humagulce elisa2203 ilk kızım tam doğum günü akşamı bı anda ayaklandı inanamistim hiç emeklemedi de direk yürüdü sizinde öyle olur merak etmeyin