kolonyalimendil gamzeyrliky ürünü alınca eğer farklı bişey yollamışsa yada görselle alakası yoksa siparişi teslim aldıktan sonra ürünü iade edebilirsiniz üç gün içerisindeydi sanırım
gamzeyrliky Miniminnak22 sadece gardropsun yorumları var başarılı gerçekleşti diye ama kimsenin yorumu yok
Miniminnak22 gamzeyrliky demek ki iade eden olmamış daha önce. Bi sorun çıksa bile siz onaylamadan para geçmez hesabına. Bi sorun çıkarsa da iade isterseniz. Destek ekibiyle iletişime geçersiniz
zeynep865 gamzeyrliky açarken kargocunun yanında açıp yanlıs veya sorunlu bir ürün çıkarsa tutanak tutturmanız lazım. Aksi takdirde bir şey kanıtlayamazsınız maalesef
ozgec gamzeyrliky canım korkma musterı hız yardımcı olur öyle baska bısey gonderemez sıte yanorası dolandıramaz yanı benım bıldıgım bende cok sattım ordan
gamzeyrliky Dasaf satıcı iade kabul etmiyorum dedi sanırım satıcı iadeyi kabul etmezse iade olmuyormuş az önce bi video izledim youtube den dogrumu bilmiyprum
erenimm00 gamzeyrliky siz onaylayınca satıcının hesabına para geçiyor kargoyu teslimalınca bildirim geliyor kargoyu aldım ücret satıcıya iletilebilir diye onu onaylamazsanız bekler ücret
Dasaf gamzeyrliky bence geri göndermeyin demekki kadın kıyafetinden emin o yüzden iade almam demiş satıcı kabul etsede etmesede eğerki kıyafet sorunluysa uygulama talebini kabul eder
Haydinn gamzeyrliky kargoyu açarken muhakkak bi video çekin inşallah istediğiniz gibi olur bi aksilik yaşamazsınız
gamzeyrliky Haydinn ay inşallah ya iade kabul etmezse diye kargoyu almak istemiyorum aslında bir kes kullandım bş deformesi yok deid ama bilmiyorum inandırıcı gelmedi cevapları tatmin etmedi sonradan anladım 🥴 ki daha önce çok kez ürğn aldım hiç böyle birşeyle karşılaşmadım
Sudee00 Miniminnak22 Çok üzülüyorum cidden yaa karşı taraf sonuçta emek verip hazırlıyor ve kargoya götürüyor ama kargo geliyor bide almamak en iyisi diyorsunuz nye içine sinmedi diye madem böyle sorun yaşancak en başta herşeyi sorun tam emin olun öyle sipariş verin ürün kusurlu gelse tamamda durduk yere kargoyu almamak cidden emek hırsızlığı👍🏻 gamzeyrliky
tubasd gamzeyrliky almazsanız kargo geri gidecek bir ücret kesilmeyecekmi sizden bunuda bir araştırın
Nidakus gamzeyrliky açarken video çekerseniz ve üründe kusur tespit ederseniz satıcının onayına gerek kalmadan direkt iade oluyor. Sizin ispatınız çok önemli mutlaka video cekin
helloobitchs gamzeyrliky bende yeni ürün satın aldım eğer istediğim gibi gelmezse onaylamıycam ve geri iade edicem zaten param güvende diye bi şey vardı buton ona bastım ekstradan para aldı bakalım hayırlısı
Kubraca_ gamzeyrliky 30 yakın satıl yaptım iade almadım hiç daha ama şu ki iade karşı tarafında kabulüyle oluyor diye biliyorum müşteri hizmeti olayı yok bekliyorsun mesaj gelsin diye genelde ben özelden ürünün orjinal fotoğraflarınıda istiyorum alım yapıcam zaman
MinelAskEla zeynep865 öyle bir durum yok ya ben aldığım bi ürünün paketini açtım gele ürün yanliş farklı üründe sonra iade ettim hiç kargocunu. Yanında açıp tutanak vs olayına gerek yok
muhammedinannesise gamzeyrliky siz onaylamadn ztn ürünün parası gardropsta güvencede size ürün gelince bakarsnz ürün istediğiniz değilse talep oluşturun geri gdr grdrops destekten talep oluşturursunz
Aloneeee Ürünün paketini açarken video çekin. Söylenildiği gibi gelmemişse iade edebilirsiniz. Satıcı kabul etmese bile yetkililer ile görüşüp kayıt açarsanız ve siz haklı bulunursanız iade oluyor.