Annepre8- slcnakarr 6 ayken basladı 5 yasında hala kusuyor sadece sure uzadı bı ara arabaya biner binmez kusuyordu ametik damla vermişti dr
Annepre8- slcnakarr metpamit asla vermeyin drlar hiç önermiyor ben çöpe attım hepsini yan etkisi çok fazlaymış
kxbxx slcnakarr merhaba 21 aylık bizde ne zaman yolculuk yapsak arabada oto koltuğunda sürekli ağlayıp su gibi terliyordu koltuğu sevmediğini düşünüyorduk kusmaları başlayınca anlayabildik maalesef geçen gün 20 dklık yolda 3 defa kustu aç tok farketmiyor kusuyor ne yapacağımı bilmiyorum doktorumuz motis önerdi deneyeceğim artık Çocuğum yollarda perişan oluyor 😢
slcnakarr kxbxx aynı benim kızım sırımsıplak oluyor mayışıyor mahf oluyor benmki de açta olsa kusuyo dediğin şurup mu canım
Usnac1995 kxbxx Benim oğlum da 18 aylık. 1 yaşından sonra oldu bu kusmalar. Ama genel olarak sabah anneme giderim ben, oğlumda aç oluyor. O zaman kustu hep. Yani tokken kusmaz. Artık sabahtan anneme bile gidemiyorum mahvoluyor çocuk, kusunca rahatlıyor
kxbxx slcnakarr evet şurup biz daha önce hastayken sürekli kustuğunda da kullanmıştık sizde doktorunuza danışın isterseniz
Papatyam__ slcnakarr eczanelerde bileklik satılıyor ben kullanmadım ama instagramda kullanan birini gördüm her yolculukta takıyor çocuğuna iyi geldiğini söylüyor yine araştırıp bakabilirsiniz 🙏🏻