Ariyaarya Arkadaslar kizim kilo almiyor kalorisi yuksek olan ek Gida varmi sutude az iciyo en azindan kalorisi yuksek bi ek Gida versem zayiflamasin 😥
Alpismom Ariyaarya kahvaltıda yumurta sarısı muz çeyrek parça ceviz ıhlamurla ıslatılmış ekmek içi pekmez. Ara öğünlerde yulaf yada irmik elma ile pişirip verebilirsin canım
Dorugum Ariyaarya ben hem corbasini yapiorum hem puresini bayilarak yiyio cnm Corbasi icin Ceyrek dilim bal kabagi Yarim havuc Yarim patates 1 corba kasigi irmik yada ince bulgur hepsini minik minik dograyip suda hasliorum pismesine yakin irmik yada bulgurunu koyuyorum onlarda sisince icine sarimsakli saf zeytinyagi koyuyorum blender dan geciriorum bayila bayila yiyio Pure icinde Yarim dilim balkabagi Yarim havuc 2 kasik irmik Kabagi dogruorum havucu rendeliorum ustune cikana kdr su koyuyorum iice yumusayinca ustune 2 kasik irmik koyuyorum blender dan geciriorum snr icine 2 kasik yogurt 2 3 tane bebe biskuvisi 1 tatli kasigida pekmez koyuyorum veriorum bi kasenin hepsini yiyip bitirio kilo alimida cok iyi dedi drumuz onermisti bal kabagini kilo aldirir diye afiyet olsun minnaga sifa olsun bol bol kilo olsun
Dorugum Ariyaarya 8 aylik oldu en son 15 gun once tarttirdim 8300 den 8800 e cikmisti ayin 10unda kontrolumuz
demetdemircioglu Oglum 11 aylikken dusuk kilolu oldugu icin doktorun onerisi Çorbalarina servis etmeden zeytinyagi gezdirin Omletine falan ruseym katin (1 cay kasigi kadar atiyodum ben) Yogurdu pekmezle karistirip kalorisini arttirin hatirladiklarim bunlar
deletedmom763 Ariyaarya kemik suyu,ceviz,tereyağı,patates,yumurta ,irmik bulgur pirinç şehriye muz hurma yoğurt.... oğlum ek gıdaya geçtiğinden beri ayda 1 küsur kilo alıyor bunları kullanıyorum çorba ve kahvaltılarında... 5 aylıkken başladım şuan 7 ay 26 günlük
Ariyaarya deletedmom763 yumurtayı nasıl veriyorsun lütfen yardımcı olur msn ben günde bi kez yoğurt verorm oda üç kaşık hep süt içio 3satte bi. 120 cc 7 buçuk aylık 6 kilo
deletedmom763 Ariyaarya günde zorla 500 ml mama içiriyorum toplamda.. 3 kez de ek gıda... yoğurt. Kahvaltı ve koyu kıvamlı çorba
deletedmom763 Ariyaarya benimki de mama içmiyor zar zor uykuya geçerken 90 ml anca içiyor içmiyor... yumurtayı meyveyle veriyorum öyle yiyor... bazen tereyağına kırıyorum onu da yiyor ama nedense bana karışım daha kalorili ve kolay geliyor
Ariyaarya deletedmom763 allah bağışlasın inş kaç kilo şu an karışım olarak nasıl verebilirim cnm banada söyleye bilir msn allah razı olsn inş
deletedmom763 Ariyaarya 10 buçuk kilo canım.. kaç aylık bebeğin... 1 ceviz 1 çay kaşığı tere yağı 1 tatlı kaşığı labne 1 yumurta sarısı ve ayına uygun meyve ezip yediriyorum... 6. Ayda pirinç unu veya irmikle meyveli muhallebi yapıyordum artık onu bıraktım kilo alımı hızlandı diye.. patateste haşlayıp koyabilirsin kahvaltısına...
deletedmom763 Ariyaarya çorba veya pürelerine haftanın 3-4 günü mutlaka tereyağı ve tam buğday unu ekle... yumurta yemediği günler yoğurt çorbası yap içine tam buğday unu ve yumurtada ekle aynı bizim içtiğimiz yoğurt çorbası gibi yani.