Elsnazan canan1905 bi ismi varmı yatağın acaba bambi hemen altımda oraya da bakacağım bende yatak için
Ardenaden Nurxxx cikartiyorlsr ozelliklede adamdan duydum silmeyin silince zor cikiyr bazilari cikmiyor silmez direkt mudahele edersk dedi cikiyor lekeler siz mudahle edince kirnicine akiyor dedi
SMM_19 Ardenaden rahat edemiyoruz diyoruz silelim ama gerçekten de en diren işliyo ve çıkmıyor kusuyor
Ozzggee SMM_19 bir yatağın ömrü 10 yıldır. mutlaka lekeler için kalın bir alez kullanmanızı tavsiye edilir. Ayrıca her ay yatak yön değiştirmeli , bazen ters düz, bazen yukarıdan aşağı şekildeki yatak çökme yapmasın hep aynı yer ezilmesin.
SMM_19 Ozzggee yaa ben aylık çevrildiğini bilmiyordum ,bizim diğer tarafı da çökük eşimin belini ağrıtıyor diye çeviremiyorum da
Merve450303 SMM_19 Ben bellonadan aldım 3 sene olacak yakında taş gibi gayet güzel ama lekeler için Alez kullanmak şart
The_paues SMM_19 bizde evlendiğimizde 3 yıl önce alfemodan almıştık bayağı kaliteli bişeydi üstü fermuarlı visco yatak çok da rahat aslında ama ses yapıyor çok fena neden öyle oldu anlamadım.o zaman bayağı da pahalıydı.ama sandığımız gibi kaliteli değilmiş demekki
ayrilbacim SMM_19 ben 2 yıldır kullanıyorum yatağımı şuanlık sıkıntısı yok ama 10 yıl süre olarak bilgi vermişlerdi alırken
[silindi] SMM_19 hali yıkama makineleri oluyor onla yikadig8nda içindeki kalan suda çekildiği için o sarı lekeler kalmıyor. İmkanınız varsa onla yıkamayı deneyin.
zekkk Elsnazan ahahaha gerçekten ben de gece emzirip yatırıyorum uykuya dalmadan yatamıyorum bekliyorum yoksa sese bakıyor hemen bellona iyiyse ben de alacağım milletin yatakları 5 10 yıl yes yeni gidiyor bizim yatak 3. Yıldan göçtü gitti 😂😂
Elsnazan zekkk Aynen aşırı gıcıgım suan ses yapan yataklara neyse alalım bari iyisine de kurtulalım ya :))
SMM_19 canan1905 ya aşırı kafama takıyorum ne kadar nevresim değiştirsem de sanki hep pis yerde yatıyoruz bir türlü içim almıyor ,yakın zamanda yenileyeceğiz inşallah