Gnslll Herkese selam oglum 2 aylik ve nefes alirken girk girk diye ses geliyor burnundan doktra gotrduk antibiyotik verdi 15 ml var icinde 1 olcu yazmis gunde ve 3 gun kullanin dedi 1 olcu 2 aylik bebege cok degil mi ya ilk oglumda sanki antibiyotikleri 1 cay kasigi veriyodum bu bana cok geldi kullanan var mi nasil berdiniz
_mommm00 Gnslll ben çay kaşığıyla vermemiştim azitroyu şırıngaya çektim günde 1 kezse 2.5 ml yeterli oluyor
arya-1604 Gnslll 3 günlük antibiyotik tado berbat çok iğrenç hatta 2. Günün sonunda şıp kesti bizi 3. Gün vermedim bile akciğer enfeksiyonu için vermişlerdi bize de ama çok küçükmüş tabii doktorunuz bilir eğer güvendiğiniz doktorsa
mervemoomyy Prospektüsü okuyun bizede aynı yapıldı bilmesem fazla vericektim minik kaşık tarafıyla verdim o ölçünün kaç ml me karşılık geldiğini söylüyo örneğin 2,5 yada 1,5 onunki 1,5 filandır
Gnslll arya-1604 bizimkininde cok afedersiniz yesil sumuk geliyor burnundan cigerlerine inmesin diye verdi bugun verdim 3 gunde toparlar diye dusunuyorum
ebebe Gnslll 2.5 aylıkken biz de kullandık doktor ml olarak bı ölçü vermişti şırınga ile çekip ona göre veriyorduk biz şimdi hatirlayamadim olcusunu