Aycaall Kızlar robot süpürge kullanıp memnun kalanlar ve hangi markanın robotunu tavsiye ediyorsunuz?
Zuzumam Aycaall asla memnun kalmadım. Şarjlı gurgır ya remen süpürge demek değil. Onun yerine paranı toplayıp dyson al . Airfry robot süpürge gereksiz abartılan ürünler net.
SetenayCo Aycaall Roborock S8 sonic. Gayet memnunum. Evden çıkarken çalıştırıyorum, geldiğimde temizlenmiş oluyor.
Aycaall sifirekran_bolkitap bebekli annelere kesinlikle şart zaman olmuyor evi süpürmeye😤 bi bakacağım bu markaya☺️
Bayancorek babybabyt dikeyden kastınız şarjlı dik süpürge ise ikisininde kullanım amacı Farklı karşılaştırma ve kıyaslama yapılamaz tamamen sizin gereksiniminize bağlı, bende ikiside var ikisininde yeri ayrı ve çok memnunum.
Aycaall Bayancorek yani kullanım amacı da farklı eğer ondan bahsediyorsa, benim çocuğum çok yaramaz 4 aylık bazen lavaboya gitmeye vaktim yok o yüzden benimde tercihim robot.
Aycaall Zuzumam benim şuan evi süpürmeye zamanım olmadığı için almak istiyorum, yoksa çok gerekli değil ama bebekli olunca şart sanki:/
Aycaall SetenayCo dün mediamarkttan Roborock Q8 aldım eşim bir başka yerlere bakalım bu markayı bilmiyoruz acele karar vermeyelim dedi tekrar iade ettik ama sanırım güzel bir marka çoğu kişi memnun kalmış bu markadan:)
Aycaall mombaby00 bizim yaptığımız süpürge gibi temiz oluyor mu gerçekten yoksa gözle görünür bir şeyler bırakıyor mu?
bussyy1710 Xiaomi mop pro 2 var bende memnunum tabi normal süpürge gibi değil ama günlük gözüken yerleri almada iyi
fizikcianne Aycaall Roborock s7 tek geçerim. Calıdtıgım için işime çok yaradı kendime yaptığım en büyük iyilik 😅
Durusmom23 Aycaall roborock s6 max v kullanıyorum. Aşırı aşırı memnunum. Alırken beklentim düşüktü ama iyi ki almışım diyorum.
SetenayCo Aycaall Sadece robot süpürge üretiyor, işi bu yani. Türkiye’ye arz edilenlerin en iyisi. Ama Q değil, S serisini öneririm.