dreamm 0612AhOT 4 ay 21 günlük olduk bizde ama şuanlık bir atak görmedim ben sadece elleri sürekli agzında hiç çıkmıyor şapur şupur dişleri kaşınıyor heralde
drkrd 0612AhOT ayy çocuğumun huyu husu değişti . Meme reddi ağlama sürekli mizmiz olma uykusu gelince çok ağlamaya başladı
Zhrbl12 0612AhOT yıkılmadık yaktayız 😂😂. Ağlamalar, mızmızmızlanmalar, sürekli kucak istemeler, uykuya zor geçiş , bol salya ne ararsan var
Zhrbl12 0612AhOT yıkılmadık yaktayız 😂😂. Ağlamalar, mızmızmızlanmalar, sürekli kucak istemeler, uykuya zor geçiş , bol salya ne ararsan var
0612AhOT Mihraogeday 4 ay Bir günlük bebeğim uyku açısından düzene bindik diye çok seviniyordum maalesef 4. Ay çok kuvvetli geliyor 😂🤦🏻♀️
Mihraogeday dreamm evet bizim de öylee eller hep ağızda salyasi hep akıyor ama uykuya geçişlerimiz artik çok zor meme reddi yapıyor ve uykuda gözler kapalı bağırrarak uyanmasıda çabası inşallah sizin böyle kolay devam eder
0612AhOT drkrd Bu benim bebeğim değil diyorum Sürekli kucak istiyor vs memnuniyetsizlik fazlasıyla var biri bizi beşinci aya atasin hemen 😂🤦🏻♀️
meltem32 Bizde 4 ay 28 gunluk olduk sakin bi oglusum var sunnet olduk 3 gun bıraz tuvaletını yaparken agladı onun dısında hersey ıyı gıdıyor cok salyası akıyor cam bardakla baktım alttan dıs etlerının altından gozukmeye baslamıs ebemız elma rendesı verebılırsın dedı fıleye koyarak verdım uc gun kuralına uyup havucu denıcez bugunde 😊
ozlemh meltem32 ya neye göre diyolarki diyorum ki çocuğumun kilo alımı iyi ama çok sık emiyor gece gündüz 30 dk yı geçirmez kıyameti koparır 5. Ayda tadımlara başlayayım diyorum bana verdiği cevap çalışacakmısın dedi bi süre hayır dedim o zaman emsin işte bişey olmaz diyor ben başlayacağım ama en azından anne sütü dışını da bilsin yoksa artık ölüyorum yorgunluktan
madonnaa 0612AhOT 4 ay 4 gün👋🏻 Uykuya geçişte zorluk, kısa uykular, ağlama krizlerimiz var. Memeyi zaten 3. Ayda reddetti mama ile devamm…
Sevemr madonnaa 3 Aralık’ta mi doğdu? ☺️ benim oğlum da bugün 4 ay 4 günlük. Uykuya direniyor. Uyuduğu gibi uyanıyor. Ağlama krizi.
Mihraogeday 0612AhOT hemde nasil 😅 benimde kızımın gece uykusu hatta gündüz uykusu bile çok güzeldi ama artık uyku neyki sahii uyku neydi 😅
Mihraogeday 0612AhOT hahahaha çok güzel özetlemissiniz dün avm de alışveriş yaparken çok ağlıyordu elim ayağıma dolaşınca bir kadin bana bu daha iyi günlerin biraz büyüsün görürsün dedi tabi benim modum yerlerde ama haklıydı galiba hergun daha da zorlaşıyor
meltem32 0612AhOT canım cay bardagını cocugun agzına gotur o zaten ıcınde bısey var dıye onu yalamaya baslıcak bardagı agızna koydugu an damagı gozukcek zaten
wawas Bugun tam 1 ay oldu atak denen illetle. Gece on kere uyanmalar hemde aglayarak memeyi iki cekip sonra istememeler gunduz uykuya direnmeler vok uykusu gelirse ciglik kiysmet ve kisa uyku. Gececek dimi ya cocugum boyle kalmicak çok korkuyorum 😂