Eeco nurozkann valla aynısondam yaşadım bu ara boğazları vuran bir salgın vsrmış ama en güzeli doktora gitmen yine de
Bubenimoykum nurozkann aynı durumdayız eşimde bende serumlar antibiyotıkler yok yok geçmiyor yapıştı kaldı
Busra986532 nurozkann sirkeyle gargara ağrım şiddrtlendiğinde. 3 günde geçerdi. Üstüne su vs içmiceksin. Bide kuru dut bşr taşım kaynatr ılık içerdim
nurozkann Eeco bir aydır devam ediyor benim canım ya kortizonlu gargara kullandım antibiyotik kullandım şimdi gene antibiyotik içiyorum iki gündür hala çok acıyor yutkunurken
_Burcu0111111 Bendede öyle 4 ve 1 yaşında iki tane çocuğum var o kadar yoruluyorum ki dinlenememekten geçmediğini düşünüyorum
nurozkann _Burcu0111111 bir aydır devam ediyor benim canım ya kortizonlu gargara kullandım antibiyotik kullandım şimdi gene antibiyotik içiyorum iki gündür hala çok acıyor yutkunurken
nurozkann Bubenimoykum sizin ne kadar oldu ben bir aydır öyle ya sadece sol tarafım da var boğazımın ya çok acıyor yutkunurken kulağıma dahi vuruyor sanki
nurozkann Busra986532 benim sadece boğazımın sol tarafında var sol kulağıma da vuruyor sanki yutkunurken çok acıyor
Busra986532 nurozkann bana dr kesin bademcik ameliyatı olman lazım demişti. O kadar kötüydü düşün her ağrıöda yapardım ne hasta oldum kışları ne de ağrım şiddetlendi
nurozkann beyzadodo benim sadece boğazımın sol tarafında yutkunurken acı var canım 1 aydır geçemedi yaa tam geçiyor gibi oluyor sonra tekrar başlıyor
nurozkann beyzadodo bugün acile gittim alerjik dedi alerji hapı verdi mide Koruyucu ve burun spreyi verdi