jap 5yaşında kızımın gözü çapaklanıyor ve kızarık. Yandığını söylüyor. Çayla silicem ama başka ne yapabilirim
lceLady jap Enfeksiyon bence Nöbetci eczaneyede gösterseniz onlarda anlıyor aslında Ben o şekilde yapmıstom bi sefer damla verdiler hemen düzeldi
ceren2605 jap serum fizyolojikler var bebegim icin uyguluyorum hem burun hem goz icin onlar. Kiziniza da damlatabilirsiniz
marsiyen jap Dalin şampuanla yıkayın biraz yakıyor enfeksiyon olunca ama çok iyi geliyor. Ama çocuk olduğu için ağlayabilir bence damla daha mantıklı.
findikburunlusahra jap benim yeğenimin öyle olurdu mevsim geçişi ağaçlar cicek açarken olurdu ona doktor Damla vermişti doktora götürün bence Damla verir çayda iyi eder ama bi doktor görsün belki ilaçla duzelir
findikburunlusahra jap pamukla suyla sürekli silin bide oynamasın oynadıkça daha kötü oluyor benim bildimde çay var inslalah hemen düzelir geçmiş olsun
Azram3523 jap en guzeli ve kesin çözümü bence çay kuzenlerim vardı capaktan kirpikleri gözükmezdi çayla gecti
Minel-inannesi jap salginlarin sonu gelmiyo. Bu ara gozlerde enfeksiyon salgini varmis. Dikkat edin sizede bulasmasin. Bide doktoru ihmal etmeyin. Krem damla bisiler verir mutlaka. Gecmis olsun
jap Minel-inannesi teşekkür ederim. İnfluenza var diye biliyodum göz salgınını da yaşayarak öğrenmiş olduk gene. İnşallah iki numaraya geçmez
HeeSenCokBiliyon jap rezene çayı yapıp pamuğu ıslatın hafif sıcak olsun ve gözünün üstüne koyup bekletin çok çok iyi geliyor