181818 E bebekte satılan promalt içeceği kullanan memnun kalan varmi acaba deneme amaçlı 2 tane sipariş ettim ama kullananlarin yorumlarını merak ediyorum
Premseskolar 181818 12 sise bitirdim bir gram fayda göremedim kızm memeyi agzna almıyodu makineylede 10 cc nin üstne cıkamadı ama herkes bir degil blki sizde ise yarar
Asyaveannesi04 181818 ben yeşil olanı 1 sene kullandım, günde bir tane içiyordum. Var olan sütümü 3e katladı, pedlere taşıyordu artık sütüm, sağıp sağıp hep buzluğa koydum işe başladığımda baya faydasını gördüm
eliflikli 181818 aslında süt yapan arpa maltı ama içeceğin içinde çok az bulunuyor, içeriğinde en fazla şeker var 🫤 umarım faydasını görürsünüz yine de göremezseniz de brewer yeast takviyesi bakabilirsiniz fikir olsun ❤️
ppzeynep 181818 Yanlış hatırlamıyorsam Promalt’ta şeker vardı. Multimalt içiyordum ben. Hurma sulu. Şeker ilavesiz. Fayda ediyordu.
181818 Premseskolar anladm sutunuz hiç mu yoktu şuan nasıl sut durumunuz tüm kimyon ile rezeneyi kaynatıp içiyorum tahin tuketiym etkisi oluyor ama bide bu içeceği denemek istedim daha da artsın istiyorum
Premseskolar 181818 kızım hic emmedigi icin sütüm olanadı bu dedigm olayn üstnden 4 yıl gecti aatlattım o devri emziremedm makineyle 10 cc den cıkmadı bir sürü ilaclar caylar süt yapıcı damlalar yemedigim bir nane kalmadı ama olmadı bu maalesef bu bnm bünyem önemli olan cocugn emip getirmesiydi ama o asla emmedi sagmayla ugrastım kan geliyo du braktım
Asyaveannesi04 181818 yeşil olanı daha az şekerli maviye göre, eşimde kasa kasa alırdı ozamanlar çok uygundu tabi 24 al 12 öde vardı
Ardenaden Asyaveannesi04 smdide 24 al 12 ode var bnde faydasni goruyirm gece 4 gibi iciyorm aksama kdr tas gbinypiyor 3 gundr göğsümü. 3 kasa siparos ettm
rstoglu10_cnr Premseskolar size bir çay önerebilirim hazır o bende çok işe yaramıştı 181818 bir çay var hazır steal tea pembe olan emziren anne çayı ben onu gece içer yatardım inanılmaz etki ederdi
181818 Premseskolar benm var çıkıyor sağdım zaman ama biraz daha artar sütun kalitesi artar diye aldım
181818 AEgemm bende sabah içtim ilk içiyorum bakalm henüz etkisi olmadı gibi hafta 1 defa mı içiliyor acaba birsey yazmıyor üstünde
MinelAskEla 181818 yeşil olandan çok kullanmiştım bebeğim doğunca 1 hafta kadar sütüm gelmedi sonra bi arkadaş önerdi bunu içtim 1 saat sonra sütüm geldi sonra devam ettim yani 24 tane içtim belkide bende çok fayda sağladı