Deletedmom_111 nobody_ benim bebeğim 8 aylıkken kullanmaya başlamıştım. Tabi pişiği geçince bepanthole tekrar geçtim. Ama tekrar pişik olduğunda kullandım.
nobody_ minikveannesii evet boynu da oluyo katlanma kısmı bazen. Bepanthol sürdüm işe yaramadı mustela vücut kremi vardı bi sürdüm o geçirdi gibi
NmalkoC nobody_ kesinlikle zdrave benim oğlumda cilt yapısı cok hassas bezini tüm gün değiştirdiğim halde pişik olurdu zdrave mavi kutulu macir kremi var evimde sürekli bulunur pişiği anında bitiriyor sivilcelere falanda cok iyi geliyor
edefneee nobody_ hayır değil hatta Hindistan cevizi yağı bile iş görür. Sürekli her alt açmada krem sürmenize gerek yok hafif kızarıklarda sürebilirsiniz
SeverusSnape nobody_ sudocrem vb. pişik kremleriyle geçmiyordur, yoğun kırmızıdır ve yer yer kanayabilir, şiş olabilir, yanık gibidir tabiri kullanılabilir mesela, canı yanıyordur ve bunu belli ediyordur. Bu ilerlemiş pişiktir ve tedavi edici krem gerektirir.
nobody_ SeverusSnape yok o kadar değil çok şükür kızarık ya da pembe oluyo zaman zaman. Bazen açık bırakıp hava aldırıyorum ne kadar doğru bilmem tabi de. Bu durumda sudocrem iş görür o zaman dimi
SeverusSnape nobody_ çok iyi yapıyorsunuz açık bırakmakla, doğru bir yöntem hava almasını sağlamak. Alt temizliğini bir süre pamuk ve ılık su ile yapıp, iyice kurulayın bölgeyi. Sonrasında sudocrem sürün. Birkaç güne geçecektir. Geçtikten sonra bepanthol kullanmaya devam edebilirsiniz, bu krem de pişik oluşumunu önler. Tekrar çok geçmiş olsun.🙏
nobody_ Deletedmom_111 Bepanthol boşa kürek çekmek gibi hissettirmeye başladı bana. Bırakırsam bidaha başlayacağımı düşünmüyorum